Annonce
Debat

Debat: Hvis mødre og deres børn kommer, kommer far også

Al-Hol-lejren.Foto: Delil Souleiman/Ritzau Scanpix

DEBAT: Ifølge visse partier og nogle andre i det danske land, så menes der, at vi skal tage både mødre og børn til Danmark.


Det er voksne mennesker, som har taget et valg, og vendt Danmark ryggen.


Ethvert barn har jo altså en far, og han vil da gøre krav på at være sammen med familien, så han kommer også. Det er der bare ingen, der taler om.

Når bare de er danske statsborgere, så kan de gøre hvad som helst og have krav på at komme til Danmark. Mødrene tilhører Islam, og de er indhyllet i sort, så man kun kan se øjnene. Noget andet er, om de kan finde sig i at bo i Danmark? Skal de så i fængsel? Deres retssager vil koste dyrt for skatteborgere. Hvor skal børnene være? Jeg, som andre borgere, synes at der er meget, der ikke er tænkt på.

Det er voksne mennesker, som har taget et valg og vendt Danmark ryggen. Jeg føler, at ingen tænker på alle de andre i lejrene, når bare vi får de danske hjem. Nej, der må findes en udvej.

Jeg tænkte en aften, at Syrien er et kæmpe land. Kunne diverse hjælpeorganisationer ikke finde andre steder at indkvartere og fordele de mennesker på en bedre måde og med gode forhold?

For alle er det bedst at være i sit eget land. Godt nok er de danske, men de er faldet til i Syrien og har valgt det.

Jeg er ikke hård, og jeg støtter, hvor der trænges. Men jeg bruger også min hjerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Debat

Kronik: Vaccine og samfundssind

Danmark

Kære Julie - tak fordi du gav mig væk

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce