Annonce
Debat

Debat: Kære Svend Brunsted

Astra Zeneca vaccinen.Foto: REUTERS/Dado Ruvic/Illustration

DEBAT: I debatindlægget, hvor du krediterer mig for seksløber illustrationen, er det ikke meningen , at du skal tage det så bogstaveligt. Man kan ikke sammenligne en seksløber med et skud i bøssen, med 20 millioner vaccinedoser. Det er kun en illustration.

Mit belæg for at skrive om dette emne er udmeldinger fra sundhedsmyndighederne. I starten af 2021 meldte de ud, at os over 65 år skulle have en sikker vaccine, i dette tilfælde Pfizer/-Biontech som skulle beskytte 95 % mod coronavirus. Alle vores svage og ældre er blevet vaccineret med denne vaccine, og det er gået godt. Alle beboere kan nu kramme deres børnebørn.


Kan du forstå, hvorfor man kommer i tvivl? Er det nu en af os ældre, der spiller på rouletten? Vi ved ikke, hvem af os der træffer det illustreret skud i pistolen og dør.


Men nu her i 2021 skal vi ældre, som ikke er vaccineret endnu, så have Astra Zeneca som kun dækker 60% i beskyttelse, og det er lige nu pludselig blevet den bedste vaccine for os ældre. Så kommer der meldinger om blodpropper og dødsfald med denne vaccine. Hvorfor anbefaler man lige pludselig kun Astra Zeneca som den bedste vaccine for os ældre?

TV2 News har de oplyst, at Danmark har over to millioner bestillinger af doser af Astra Zeneca. Hvorfor det? Nu siger de, at de unge ikke kan tåle denne vaccine. Kan du forstå, hvorfor man kommer i tvivl? Er det nu en af os ældre, der spiller på rouletten? Vi ved ikke, hvem af os der træffer det illustreret skud i pistolen og dør.

Jeg tør ikke tage denne vaccine, før det er undersøgt til bunds, hvem der kan tåle denne vaccine. Jeg går meget stærkt ind for, at vi alle skal vaccineres med en sikker vaccine, det er den eneste løsning på denne pandemi.

Jeg synes, at det er for dårligt af verdens lande, at de ikke kan samarbejde mere om at få sat en større produktion i gang, så vi kan få stoppet denne corona-pandemi hurtigt. Den er ikke stoppet, før det sidste menneske på kloden er vaccineret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Boligmangel i Helsingør

Annonce