Annonce
Debat

Debat: Parkeringsmuligheder ved Løvdalsskolen nær Krogshøj

Parkering ved Løvdalsskolen.Privatfoto.
Annonce

DEBAT: Lørdag eftermiddag besigtigede jeg området omkring Krogshøj ved Gurrevej i Helsingør med henblik på, hvor man kunne parkere sin bil, hvis man skulle besøge det 67 m høje Krogshøj og et evt. kommende 33 m højt udsigtstårn på toppen af bakken.


Jeg synes, at med dette forslag undgår man trafikkaos, bilparkering på Gurrevej og nær Krogshøj. Udgiften til naturvejledere kan deles mellem nationalparken og Helsingør Kommune.


Ved Løvdalsskolen på Løvdalsvej i det vestligste Helsingør er der parkeringsmuligheder. Skolen er lukket permanent, og der er uvished om, hvad bygningen fremover skal anvendes til. Helsingør Bordtennis Klub og Kronborg Knights har lokaliteter i bygningen.

Jeg forestiller mig følgende scenarie:

Besøgende parkerer deres køretøjer ved skolen og får information og billet til tårnet i et lokale på Løvdalsskolen. Informationen kunne omfatte fortællinger, appetizers om Teglstrup Hegn, Vestkilen, nationalparken og ikke mindst den storslåede oplevelse, som venter de besøgende fra toppen af Teglstruptårnet i 100 meters højde.

Det kan så være indledningen til det endelige besøg i tårnet. Man kan så med den jourhavende naturvejleder vandre den relativ korte vej ad stisystemer til tårnet. Udgifterne til naturvejledere kan deles mellem nationalparken og Helsingør Kommune.

Jeg synes, at med dette forslag undgår man trafikkaos, bilparkering på Gurrevej og nær Krogshøj.

Udgiften til naturvejledere kan deles mellem nationalparken og Helsingør Kommune.

Center for Økonomi og Ejendomme er orienteret om mit forslag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Værktøj stjålet fra varebiler

Annonce