Annonce
Debat

Debat: Lighed for loven

Ulla Kokfelt fra Nye Borgerlige har indgivet en anmeldelse om æreskrænkelse til Nordsjællands Politi.

DEBAT: Retten i Næstved dømte tidligere på året Rasmus Paludan til at betale 30.000 kr. i tort-erstatning for ærekrænkelse af en kvinde med somalisk baggrund, som han havde omtalt som prostitueret.

Koster det så også 30.000 kr. hver gang en dansker bliver kaldt for luder eller andet ærekrænkende af mænd med indvandrerbaggrund?

Store Bededag var vi en håndfuld fra Nye Borgerlige Helsingør, der demonstrerede mod islamisk bønnekald foran Merve Moské overfor Sthens Kirke. Under vores fredelige og lovlige demonstration blev vi af moskeens brugere mødt med tilråb som: ”små ludere”, ”din fucking homo mand”, ”knep din moder din fucking luder mand”, ”jeg håber, I dør”, ”Ulla, den dag den kommer”, ”fucking ludere”, ”fuck dig din hund”, ”jeg boller dig din lille horeunge”.

Annonce


Flere politibetjente overværede det hele og førte desuden samtaler med krænkerne mens disse ikke var maskerede


Flere politibetjente overværede det hele og førte desuden samtaler med krænkerne mens disse ikke var maskerede. Demonstrationen blev optaget på mobiltelefon, og et sammendrag er offentligt tilgængeligt på Facebook.

I lighed med den somaliske kvinde må det antages, at vi demonstranter kan forvente tort-erstatning for de æreskrænkelser, vi oplevede ved demonstrationen foran moskéen.

De tilstedeværende betjente vil kunne bekræfte hele forløbet samt bistå identificeringen af krænkerne - og optagelserne taget med mobiltelefon kan bruges som dokumentation.

Der er derfor indsendt en anmeldelse til Nordsjællands Politi. Sagen vil forhåbentlig vise, at der er lighed for loven i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

En kikset familiefest eller en supersmitter i en fodboldkamp: Så tæt er dit sogn på at lukke

Annonce