Annonce
Debat

Debat: Man glemmer store dele af Helsingør

Bus 802 ved Helsingør station. Foto: Torben Sørensen/kalabas.dk
Annonce

DEBAT: I forslaget glemmer man store dele af Helsingør. Betydningen af at 803 nedlægges stod i et læserbrev 21/10. Også nedlæggelsen af 802 rammer store boligbyggerier, denne gang os i Nordvest. Vi får ca 25 min. til Prøvestenen, Borgerservice og Sundhedshuset, da vi skal ned om Helsingør st. for at komme derud! Og samme lange køretur, når vi skal hjem igen!

Fabriksvej og store dele af Klostermosevej får kun bus i hverdagen ("Servicebus" 840 1 gang i timen) og bussen kører udenom de store boligområder. På de to veje ligger bl.a: 2 skoler, yoga- & fitnesscentre, byggemarked og bolighuse, 2 kolonihaveforeninger og EN MASSE arbejdspladser.


Jeg håber inderligt, at I vil gennemgå planen endnu engang, så I kan se de store ulemper, den vil medføre for rigtig mange i kommunen


I forslaget, som er behandlet i udvalgene, står der om fordelene: Direkte bus i begge retninger mellem Vapnagaard og Helsingør st. Det er der da allerede nu. Hvert kvarter!

Mit forslag er, at 801A kører mellem Helsingør st., Prøvestenen, Snekkersten st., Espergærde og så retur. Så laves en ny 802 der kører Helsingør st., Blichersvej, Abildgaardsvej, Klostermosevej, Fabriksvej, Prøvestenen, Snekkersten st. (via Klostermosevej/Nørrevej), Snerlevej, Stubbedamsvej, og Helsingør st.. (Og også i begge retninger).

Behold 353 som nu, men i stedet for at køre hele vejen ned af Esrumvej drejes ned af Gefionsvej og ud til Hellebo, og så til Helsingør station. Det vil give stor værdi for beboerne i det område og det tager kun 1 minut længere (ifølge nuværende busplaner). Det vil give en meget bedre synergi mellem bus- og banetrafik i hele kommunen. Og samtidig forbinde Sundparken/Prøvestenen. Jeg håber inderligt, at I vil gennemgå planen endnu engang, så I kan se de store ulemper, den vil medføre for rigtig mange i kommunen. Og så har jeg ikke nævnt de pladsproblemer for folk med barnevogne/rollatorer, der naturligvis må komme, når alle os fra Nordvest skal med samme bus, uanset om man skal en tur til byen eller på Prøvestenen! Sluttelig: nedlæg 840, den har ingen værdi i den nye plan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: Der skal ikke så meget til…

Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce