Annonce
Debat

Debat: Man skal godt nok gøre sig umage

Niels-Erik Nielsen er tilfreds med hurtigheden af Corona-test fra man bestiller den, til man er færdig.Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix
Annonce

DEBAT: Jeg var i dag torsdag i Hillerød for at få taget en Corona test. Min tredje, - den første var negativ, den anden var ikke god nok (altså testen), så derfor besluttede jeg mig for at bestille tid.

Onsdag aften gik jeg på nettet og så hvad der var af muligheder her i Nordsjælland. Jeg kunne få tid dagen efter, - altså i dag. Jeg er pensionist, så jeg kan være ret fleksibel med hensyn til tidspunkt, og valgte en tid midt på dagen.

Da jeg ankom til Milnersvej var der P-vagter, der kunne være behjælpelige, der var personale foran ”slusen” der guidede os ind det rigtige sted (som i øvrigt var godt afmærket), der var personale inde i teltet, som guidede os ind i den korteste kø.

Der var smilende personale, der tog prøver, og jeg sad i min bil igen mindre end 10 minutter efter min ankomst.

Det hele var ”timet og tilrettelagt”. Man skal godt nok gøre sig umage for at finde noget at brokke sig over.

Men der er det altså nogen, der kan. Det er nærmest en refleks hos dem. Glasset bliver aldrig fyldt, - det vil altid være halvt tomt.

Selvfølgelig kan man finde fejl, men ikke desto mindre er vi det land, der har flest vaccinerede i EU og vi ligger nummer seks på verdensplan.

Som en veninde fra Malaysia skrev til mig: ”You are lucky to come from a country so forward. In Malaysia its terrible no vaccine yet ....”

Man skal godt nok gøre sig umage for at finde noget at brokke sig over.

Pas på jer selv og hinanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce