Annonce
Debat

Debat: Marius Aggerholm som borgmester

Marius Aggerholm. Privatfoto

DEBAT: Det var med stor interesse, at jeg læste Marius Aggerholms indlæg i Dagbladet 10. juli. Selvom vi nok ikke helt står samme sted på meningerne, så var det en fornøjelse at opleve et ungt menneske med stærke holdninger, udfordre sig selv og møde sin meningsmodstander ansigt til ansigt med den indsigt, som det giver.

Endnu mere var det glædeligt, at Marius delte sin oplevelse og nye indsigt åbent og ærligt. Jeg så gerne en sådan ung idealist som ny borgmester, da Marius er tro mod sine holdninger, og han gør netop det, som vores byrådspolitikere har haft så svært ved; nemlig at opsøge meningsmodstanderne til en direkte dialog, der ikke nødvendigvis skal passes ind i høringsrammer eller stormøder, men klares over en kop dialogkaffe.

Samme kvalitet oplevede jeg hos Benedikte Kiær i hendes første periode som borgmester. Desværre virker det som om, at hun har glemt denne kvalitet, der gjorde hende unik som borgmester og efterlod mig som borger med en oplevelse af en borgmester, der engagerede sig både i de store og de små ting, som var nær og som lyttede.

Annonce


Du er en inspiration for både unge og gamle, og du viser, at man sagtens kan lytte til en modstander, uden at skulle slippe sine idealer, men at det giver en vigtig indsigt og forståelse for modstanderens situation og synspunkter


I de sidste tre et halvt år har byrådspolitikerne, på nær nogle få, generelt holdt lav profil og bevidst undgået at gå ind i den daglige debat med borgerne, og det har været ærgerligt for den nødvendige debat med borgerne omkring de mange udfordringer, som vi står overfor som kommune. Se på Marius og lad jer inspirere. Ligesom Marius bør I opsøge dem, I udfordrer på jeres holdninger og beslutninger, og lytte. Prøv at sætte jer ind i modstanderens sted og oplev hvordan empati i politik kan gøre underværker og bane vej for nye løsninger, der tilgodeser alle.

Marius, dit indlæg har gjort et stort indtryk på en gammel hund som mig. Du er en inspiration for både unge og gamle, og du viser, at man sagtens kan lytte til en modstander uden at skulle slippe sine idealer, men at det giver en vigtig indsigt og forståelse for modstanderens situation og synspunkter. Bliv ved med at engagere dig og hvem ved, måske ser vi dit navn på en stemmeseddel en dag.

Annonce
Helsingør For abonnenter

Kæmpe kloakregning på vej til lokale boligejere: - Det er ikke rimeligt

Nordsjælland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Omstridt by-forum lukker: - Kritikken har været hård

Helsingør For abonnenter

Koster tæt på en milliard kroner: Her skal Espergærdes veje og indkørsler graves op, så kloakvandet ikke ender i Øresund

Sport

Anfører ude i topbrag: Skal giftes

Erhverv

Genstart efter en svær tid: Nu sprøjter den tidligere vaskehal sunde chokolader ud

Snekkersten

Ups - forkert adresse: Politi og redningsmandskab kørte forgæves

Navne For abonnenter

Claus så sin datter blive gift fra sengen på hospicet: Børn og børnebørn betød alt for ham

Debat

Klumme: Udkantsdanmark, taberlandet - hvis det findes i virkeligheden, så har jeg endnu ikke fundet det

Nordsjælland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Helsingør

Første private lejer til nyt sundhedshus er på plads: - Vi vil gerne sætte endnu en nål på landkortet i Helsingør

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Kultur

Guide: Fem ting du kan opleve til kulturnat i Hornbæk og Tikøb

Erhverv For abonnenter

Festen udebliver for de erhvervsdrivende til kulturnat i Hornbæk: - Vi tjener ikke på det

Sport

Stadig ingen point: - Det er alt for tidligt at bekymre sig

Annonce