Annonce
Debat

Debat: Negative renter

Jens-Ole Andersen, medlem af Venstre, finder det utilstedeligt af bankerne, at en almindelig dansk virksomhed eller borger ikke kan have penge stående på en nødvendig driftskonto, uden at skulle opleve, at banken snylter på indeståendet.Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

DEBAT: Jeg ønsker at gøre vore folketingspolitikere opmærksomme på, at det er utilstedeligt, at vi som danskere ikke kan have danske kroner på en bankkonto, uden at banken skal tjene på det. Der trækkes uhensigtsmæssig og urimelig værdi fra en privat borgers husholdning eller en virksomhed til banken. Det er sundt for den enkelte dansker og for samfundet, at private husholdninger og virksomheder er godt rustede til modgang.

Tænk sig, at en almindelig erhvervsvirksomhed ikke kan have penge stående på en nødvendig driftskonto uden at skulle opleve, at banken konstant snylter på indeståendet.

Jeg mener, at der politisk - og med det samme - skal gribes ind over for uhensigtsmæssigheden. Almindelige menneskers og virksomheders bankindestående skal ikke være til rådighed for banksnylteri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Anmeldelse af 'Sommerdahl': Hyggeligt med nye mord i guddommeligt smukke omgivelser

Helsingør

Se video: Statsministeren svarer på dagbladets spørgsmål om hårdtramte caféer

Annonce