Annonce
Debat

Debat: Politisk dårlig stil med salg af strandgrunde

Jens Kirkegaard. Foto: Lars Johannessen

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning. Er du interesseret i at dele din mening, kan du sende et indlæg til os på debat@hdnet.dk.

Disse salg blev stærkt anbefalet af Venstre, ved Johannes Hecht Nielsen, der som formand for teknisk udvalg oplyste, at man i et salg kunne medregne den del af matriklerne, der for Espergærde grundene lå ude i Øresund.

Hertil replicerede Dansk Folkeparti, at kommunens salgsplaner var ulovlige både med hensyn til Øresund, og at alle grunde var omfattet af strandbeskyttelsen, hvorfor DF forlangte grunden taget af kommunens salgsliste.

Annonce

Kl. 19 kom byplanchefen til Dansk Folkeparti og oplyste, at Dansk Folkeparti havde ret; grundene kunne ikke bebygges, Hvorefter de konservative tog grundene af salgslisten.

Som et andet Loch Ness-uhyre optræder de små offentlige strandarealer for Espergærde nu igen som et kommunalt salgs- og spekulationsprojekt, så kommunen kan få råd til endnu en kunstgræsbane etc.

Samtidig ved alle i byrådet, at borgerne i Espergærde er blevet lovet en samlet udviklingsplan for det gamle Espergærde, så det er i allerhøjeste grad dårlig stil nu at ville sælge arvesølvet, før man har en samlet plan for, hvad bydelen kan udvikles til.

Tillægges hertil at selv samme byråd netop nu har nedsat et §17 stk 4-udvalg for beskyttelsen af Øresund med en samlet kulturplan for Øresund, under konservativ formandskab, skurer det i vores ører meget falsk, når man politisk fra byrådet afskærer sig fra at kunne udvikle de meget nære strandarealer, der hvor de fleste mennesker bor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Lajboschitz klar til genåbning af sine to Hornbæk-hoteller: - Krisen giver os en chance for at gøre noget på helt nye måder

Debat

Præsten skriver: Øjetrim

Helsingør

Politiet var i gang med en anden sag: Så blev de overdynget med skældsord fra flere mænd

Annonce