Annonce
Debat

Debat: Så kom der da kø ved håndvasken

Rune Oliver Christensen, nr. 3 på listen til kommunalvalget og lokalformand for Dansk Folkeparti.Privatfoto

DEBAT: Man kan godt mærke, at det er ved at være tid til valg og dermed tid til, at nogen politikere skal ud at snøre vælgerne. Et stjerneksempel på netop det kan læses i Helsingør Dagblad den 16. juli, hvor socialdemokraten Lene Lindberg optræder på slap line.

Hun kritiserer ældreplejen for ikke at levere en optimal ældreindsats, grundet en hulens masse besparelser, hun selv med sit parti, har stemt igennem. Læser man videre står der, at Lene Lindberg ønsker at skabe mere tryghed i ældreplejen, og her må jeg altså lige stoppe op. For var det ikke Lene Lindberg selv, der tidligere på måneden mente, at ham den afstumpede fra Plejehjemmet Grønnehaven, der filmede og ydmygede en ældre demensramt kvinde, bare skulle have en ny chance? Jo, det var det. Og ærlig talt; jeg får det kvalmende dårligt, når jeg med den viden, nu skal høre Lene Lindberg snakke om tryghed for de ældre.


Annonce

Vi ændrer altså ikke politik i Dansk Folkeparti lige op til et valg, fordi det lyder godt i vælgernes ører. Vi står fast hele vejen igennem. Også når valget er overstået.


Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper, og mit hjerte banker uden tvivl for de ældre. Derfor er jeg også pavestolt af den indsats, alle vores dygtige medarbejdere udfører i ældreplejen. I knokler virkelig for at gøre en forskel, hver eneste dag. Derfor skal der heller ikke spares en krone mere. Tværtimod.

I Dansk Folkeparti har vi gentagne gange advaret mod besparelser, men alligevel har S været hurtige til bare at skære og skære på ældreområdet. Nu vil de så have en reorganisering, så flere ældre oplever at have det samme plejepersonale tilknyttet. Sådan. Kanon. Jeg er fuldstændig enig. Men hvorfor kommer forslaget først fire måneder før valget? Jeg ved, at Dansk Folkeparti, gennem hele byrådsperioden, har råbt op om mere tryghed i ældreplejen, men der har S ikke villet lytte.

Vi ændrer altså ikke politik i Dansk Folkeparti lige op til et valg, fordi det lyder godt i vælgernes ører. Vi står fast hele vejen igennem. Også når valget er overstået. Derfor er vi heller ikke bange for at gå forrest og tage ansvar. Så når S ellers er færdige ved håndvasken, så sidder vi klar til at forhandle en bedre og mere værdig ældrepleje.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Stor café i Helsingør i fare for at lukke: - Jeg sover ikke særligt godt for øjeblikket

Danmark

Fredagens coronatal: Fald i antal nysmittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Perfekt start: FC Helsingør åbnede 1. division med sejr over Fremad Amager

Erhverv For abonnenter

Salget af skriveborde eksploderede: Nu investerer lokal møbelbutik millionoverskud

Debat

Ugens kandidat: Hvem er Kari Jørgensen, egentlig?

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Enghardt kom hjem med stil

Helsingør For abonnenter

Overfaldt pige ved benzinstation, men blev løsladt: Grov vold var ikke grov nok

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Danmark

Hurtigere, højere, stærkere - vi kæmper for guld til Danmark

Kultur

Nu skal speederen i bund: Sådan bliver Helsingør europæisk kulturhovedstad i 2032

Navne

Tragisk udgang på bisættelse: Pårørende fik det dårligt i kirken og døde

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: FC Helsingør indleder sæsonen med snæver sejr

Erhverv For abonnenter

Lars fik angst efter ansats svindel: Nu er hans virksomhed igen ovenpå

Sport

Se videoen: FCH-anfører kun tilfreds med sejr i premieren

Annonce