Annonce
Debat

Debat: Skøn travlhed før genåbningen af Danmark

Ældre Sagen har dejlig travlt med at få stablet skønne arrangementer på benene for de ældre, fortæller Borgerjournalist, Erik Henning Pedersen, Snekkersten.Genrefoto: Jørgen Flindt

DEBAT: Der er allerede fuld fart på i Ældre Sagen, Helsingør. Vi har gennem længere tid, brugt en del energi på at få talrige nye, plus de corona-annullerede arrangementer stablet på benene. Alle busselskaber, restauranter og foredragsholdere med flere har været utroligt forstående, overfor de mange aflysninger. De har alle været hjælpsomme med at løse vores kalenderpuslespil.


Vi har også foredrag om "Uartige piger på Sprogø", "En falden farmor" samt foredrag om ”Syklubben”, "I Snekkersten under krigen" samt et om "Horserødlejren". De populære Cafémøder fortsætter med de hyggelige og vedkommende foredrag.


Spærret inde: Mange mennesker har mærket nedlukningen og Indespærringen i eget hjem, både fysisk og psykisk. Det er på høje tid at vi kan mødes, selv med mundbind og afstand.

Helsingør Kommune har bekymrende spurgt til, om vi kan lave nogle arrangementer med lettere fysiske udfoldelser, helst udendørs og gerne noget som deltagerne selv kan fortsætte med. Helsingør kommune har været generøs med tilskuddene. Det bliver der arbejdet på lige nu.

Mange arrangementer: Udover vores faste sociale arrangementer, lige fra gåture til vågekoner, har vi også nye enkelt arrangementer. I Hornbæk, Espergærde og Helsingør kan man komme til ualmindelig spændende billed-rejse foredrag om ture til Japan, De Vestindiske Øer, Nord-england, Kina Tibet og "Med bumletog til verdens ende". Vi har også foredrag om "Uartige piger på Sprogø", "En falden farmor" samt foredrag om ”Syklubben”, "I Snekkersten under krigen" samt et om "Horserødlejren". De populære Cafémøder fortsætter med de hyggelige og vedkommende foredrag.

Ud i det blå: En af vores bus-udflugter hedder ligefrem "Ud i det blå", og ellers skal vi til frokost ved Hammermøllen, til Karen Blixens museum, i Lise Nørgaards fodspor, til Herlusholms Kostskole med sejlads og frokost plus flere. Endvidere byder vi på 2 og 3-dages ture til Tirpitz museet ved Blåvand + Fanø samt en overdådig tur til Bornholm. Man kan læse mere på vores hjemmeside.

Vi arbejder også på, at få vores lokale medlemsblad, udsendt til alle medlemmer i slutningen af marts måned. Det er dog uklart, om vi kan nå, at få tegnet tilstrækkeligt mange annoncer, til at få udgivelsen financieret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Live: Tidlig FCH-føring hurtigt udlignet

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce