Annonce
Debat

Debat: Sommerens cykelløb

Henrik Monsen, Helsingør efterspørger - inden det kommende kommunevalg - hvilke partier, der tør blive eventuelt upopulære, ved at turde tage en beslutning om bump på vejen, for at mindske farten visse steder - og dermed få større sikkerhed for både bilister og cyklister.Foto: Jens Nex

DEBAT: Så er starten til sommerens racerløb på cykelstierne skudt i gang.

Men det er ikke alle strækninger af cykelstierne, der egner sig til at køre 30, 40 eller 50 kilometer i timen.


Annonce

I så fald vil det være en stor hjælp for mig til at få krydset sat det rigtige sted, ved det kommende kommunevalg.


Nogle cyklister mener, at en cykelsti skal opfattes, som når en bil kører på en motorvej, men forskellen er, at der er mere eller mindre krydsende færdsel på en cykelsti, blandt andet her hvor jeg bor.

Sidst der var et tilfælde, hvor en racercyklist på ingen måde kørte efter forholdene, havde han nær taget turen hen over køleren. Jeg skrev efterfølgende til kommunen, om der ikke kunne laves fartdæmpende bump/riller for at få farten ned, så der ville blive kørt efter forholdene.

Svaret var fra Johannes Hecht-Nielsen, der som den eneste fra udvalget tog ud for at betragtede forholdene: "Henrik vi får en farlig ballade, hvis vi laver bump eller riller, så det går ikke".

Nu skal der snart være kommunalvalg, spørgsmålet er så: Er der nogen partier, der ikke er bange for balladen, der eventuelt kommer ved opsætning af bump/riller?

I så fald vil det være en stor hjælp for mig til at få krydset sat det rigtige sted ved det kommende kommunevalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Søren stod på speederen for at redde sine dyr: - Så ringede naboen og spurgte hva' faen det var for en måde at køre på

Debat

Klumme: Når en leder tager fejl

Annonce