Annonce
Debat

Derfor gik chefredaktøren på bar i går

Peter Hagmund

I går gik jeg på bar. Eller rettere: I går gik jeg ind i Prøvestenens Vinhandel og drak øl sammen med indehaver Claus Nissen.

Årsagen var, at Helsingør Dagblad i går afviklede sin første digitale fredagsbar. Mere end 100 læsere og brugere havde købt øl for at være med til prøvesmagningen. Vi sendte live fra begivenheden, mens Claus Nissen fortalte om de italienske ølmærker, vi prøvesmagte - og du kan, hvis du vil lære mere om disse øl, stadig finde sendingen på helsingørdagblad.dk

Vi ville allerhelst have smagt lokaltproduceret øl i går. Desværre lykkedes det ikke for hverken os eller Claus Nissen at få fingre i forskellige øl fra lokale producenter. Derfor drak vi italiensk i går - og så håber vi, at vi kan finde lokaltproduceret bryg, når vi næste gang går i fredagsbar.

Det var ikke første gang, vi har afviklet et livearrangement af denne type. Og det bliver bestemt heller ikke sidste gang.

Vi har tidligere sendt to madprogrammer direkte fra Strandhotel Marienlyst, hvor køkkenchef Nanna Maria Hansen har lavet mad med dagbladets læsere, brugere og seere. I går prøvesmagte vi øl. Og senere på måneden vil du få mulighed for at være med i endnu et spændende arrangement, som du kan følge på coronasikker afstand hjemme fra skærmen.

Der er flere årsager til, at dit dagblad arrangerer fredagsbar.


Det er en del af Helsingør Dagblads kerne, at vi gerne vil skabe mødesteder og fællesskaber i vores område.


For det første er vi mere end almindeligt trætte af coronalukningen. Den er nødvendig, bestemt, men vi er trætte af den. Vi har ganske enkelt brug for en opmuntring. Og en øl.

For det andet vil vi gerne mødes med dig og andre læsere og brugere. Det er en del af Helsingør Dagblads kerne, at vi gerne vil skabe mødesteder og fællesskaber i vores område, og derfor er f.eks. en digital fredagsbar en mulighed for at mødes. Det bliver ikke det samme, som hvis vi kunne mødes fysisk og sidde overfor hinanden og tale sammen, men det er det bedste, vi kan gøre lige nu.

For det tredje vil vi gerne skabe opmærksomhed om og støtte lokale forretningsdrivende. Om Prøvestenens Vinhandel. Om Strandhotel Marienlyst. Om nogle af alle de mange andre forretninger, der findes heromkring. Og derfor håber vi, at vi kan finde godt, lokalt bryg, når vi næste gang går i fredagsbar.

God weekend.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Annonce