Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du spise mad uden gluten

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange mennesker tror måske at glutenfri mad kun er for dem, som er allergisk overfor gluten eller for dem, som gerne vil tabe sig. Men denne påstand er overhovedet ikke sand, og derfor skal du ikke lade dig afvige fra glutenfri mad. Mad uden gluten er for alle, og det kan sagtens være smagfuldt og lækkert at spise glutenfrie måltider. Man skal derfor ikke tro, at det glutenfrie alternativ eller spisesteder med glutenfrit mad kun er for dem, der er allergisk over for gluten. Denne artikel vil oplyse om nogle af de fordele, der er ved at spise mad uden gluten, og hvilken type mad du typisk kan få, der er glutenfrit.


Annonce

Fordele ved at spise glutenfrit 

Der er faktisk mange fordele ved at spise mad uden gluten. Hvis du er allergisk over for gluten, så er det indlysende, at den glutenfrie mad vil gøre, at du ikke bliver syg eller får ondt i maven. Men hvis du ikke er glutenallergiker, kan der også være fordele. Man finder ofte gluten i råvarer som ryg, byg og hvede. Særligt den sidstnævnte indgår i brød, pasta og kager, som kan være usundt i for store mængder, og ved et glutenfrit måltid undgår du dette. Ved mad uden gluten oplever mange også en mindre oppustethed i maven, som giver en rar følelse i kroppen.


Hvad kan du få af mad uden gluten? 

Der er faktisk mange retter i dag, som du kan få glutenfrit - og det behøver ikke udelukkende at være salater. Mange steder laver de wraps med lækre grønsager eller burgere med en glutenfri bolle. Ved at vælge et glutenfrit måltid sikrer du nærmest altid, at maden er frisk. Mange færdiglavede retter indeholder spor af gluten såsom frosne kartofler, men hvis der står glutenfri på menukortet, så kan du være sikker på, at de ikke er taget direkte fra fryseren. Der er også mange pizzasteder, som tilbyder en glutenfri bund. Helt generelt består glutenfri mad af grøntsager, frugt, rodfrugter, æg og meget andet.


Hvor kan du spise glutenfrit?

Der er mange forskellige spisesteder, som serverer glutenfrie måltider. Særligt er det værd at nævne Palæo, som udelukkende tilbyder mad uden gluten. Ved at vælge et spisested med udelukkende glutenfrit mad sørger du for, at den eventuelle glutenallergiker ikke føler sig begrænset af udvalget på menuen. Det er derfor et valg, der sikrer, at alle personer er inkluderet, og I får et lækkert, glutenfrit måltid mad.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.