Annonce
Erhverv

Det har manglet i Helsingør: Ny bar til det modne publikum

- Vi er en bar for det mere voksne publikum, hvor gæsterne også kan få mulighed for at tale sammen, siger ejerne af Ofelia Bar i Bramstræde i Helsingør, Claus Nielsen og Lone Bertelsen. Foto: Privat
Jazz, standup og anden underholdning venter gæsterne i den nye bar i Bramstræde.

BRUG BYEN: - Helsingør har masser af gå-i-byen-steder for det helt unge publikum, men vi synes, der mangler noget for det lidt mere modne publikum, siger Claus Nielsen, 48, der sammen med sin kone Lone Bertelsen, 44,  står bag byens nye bar, Ofelia Bar i Bramstræde under restaurant Den Glade Tallerken.

Indretningen er afslappet med bløde møbler og sofaer, fordi indehaverne lægger vægt på, at man føler sig hjemme og kan tale sammen uden al for høj musik.

Claus Nissen har desuden firmaet Drinksbutler.dk, der leverer færdigblandede cocktails på flasker til barer, diskoteker og festivaller.

Annonce


Folk har taget rigtig godt imod os og har været meget tålmodige med at vise coronatest og holde afstand.

Claus Nielsen, ejer af Ofelia Bar i Helsingør.


Oprindeligt er Claus uddannet i Kvickly i Stjernegade i Helsingør og har siden prøvet lidt af hvert. Blandt andet har han i mange år kørt som sælger, været bartender på Marienlyst Strandhotel og arbejdet i et entreprenørfirma. Lone Bertelsen kommer fra Fyn og er uddannet grafiker.

- Folk har taget rigtig godt imod os og har været meget tålmodige med at vise coronatest og holde afstand. Med coronarestriktioner har vi plads til 44 gæster. Under normale omstændigheder kan vi have op til over 100 gæster, fortæller Claus Nielsen.

Første arrangement i Ofelia er en jazz-koncert. Senere i maj er der standup med Jacob Wilson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Helsingør For abonnenter

Maiken er blevet glad for hjemmekontoret: - Jeg er blevet en bedre mor og kone af at kunne arbejde hjemme

Annonce