Annonce
Sport

Det sagde de efter Fredericia-kampen: - Det var meget, meget dårligt

Daniel Norouzi (tv.) var ikke tilfreds med indsatsen i Fredericia. Her gør Kristian Kirkegaard det ganske ugeneret til 1-0. Foto: Claus Birch.

FODBOLD: FC Helsingør tabte klart med 0-2 i Fredericia på en dag, hvor der ikke var meget, som fungerede for de ellers formstærke oprykkere.

MORTEN ESKESEN, FCH-TRÆNER: - Vi manglede meget kvalitet i dag, men vi er også nødt til at anerkende, at FC Fredericia spiller en rigtig god kamp og rammer os godt over hele banen. Vi mangler omvendt kvalitet både i forsvar og angreb. Vi må tage det som en lærestreg. Jeg synes ikke, vi manglede energien, men vi hænger alligevel efter. Det skal vi selvfølgelig kunne gøre bedre. Det er klart vores dårligste kamp i år.

- Jeg rokerer enkelte pladser, men de spillere, jeg sætter ind, har gjort det godt i sæsonen og skal også have spilletid. At Carl Lange sad ude skyldtes, at han har været småskadet den seneste uge, og Oliver Kjærgaard havde ikke spillet sig af de første seks kampe, inden jeg gav spilletid til Liam Jordan. Derfor havde jeg lavet nogle justeringer.

Annonce

PHILIP REJNHOLD, BACK: - Det var meget, meget dårligt. Vi står helt forkert, vi spiller bolden dårligt, og vi får ikke tacklet i de farlige situationer, og det går ikke mod så godt et hold. Vi må bare videre, og så lade det gå ud over Esbjerg på fredag, for det her kunne vi ikke være bekendt.

MICHAEL HANSEN, FC FREDERICIA-TRÆNER: - Jeg er meget glad for sejren selvfølgelig, men jeg er næsten endnu mere glad for det udtryk vi kommer med efter en svær periode, hvor vi har tabt en hel del kampe til rækkens bedste hold. Det var en fin kamp med to hold, der forsøger at spille god fodbold. Vi rammer så måske dagen mest.

DANIEL NOROUZI, MIDTBANESPILLER: - Jeg synes, det er ret tydeligt, at vores pres ikke sidder, som det skal, og så skal vi være bedre til at korrigere under kampen. Det lykkedes slet ikke i dag, hvor vi laver alt for mange fejl. Når vi endelig fik vendt os ud af presset, leverede vi dårlige afleveringer, og det var meget generelt udtrykket i vores spil.

FREDERIK JUUL CHRISTENSEN, MIDTBANESPILLER: - Årgh, det var dårligt. FC Fredericia spillede godt. Det gjorde vi slet ikke. Vi havde en dag, hvor mange ikke fik spillet op til det niveau, som vi ved, at vi har, og det straffede vores modstandere. Vi kunne sagtens have tabt større. Det var bare for dårligt, og det må vi slå tilbage fra på fredag mod Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Det ny Hestemøllestræde: Så kan regnen bare komme

Helsingør For abonnenter

Folk står i kø for at købe luksus-lejligheder med Kronborg-udsigt: Klar til byggeri på omstridt grund

Annonce