Annonce
Nordsjælland

Det sagde de efter Thisted-kampen ...

Daniel Norouzi har vundet begge sine slutspilskampe med FC Helsingør. Energien fra midtbanespilleren har tilsyneladende løftet holdet mere end et niveau. Foto: Claus Birch.

MORTEN ESKESEN, CHEFTRÆNER: - Jeg er meget fortrøstningsfuld og rolig forud for de sidste to kampe. Vi har fundet tilbage til det spil, vi viste stort set hele efteråret. I dag spiller vi en kamp, hvor vi ikke skal lede efter de gode præstationer. Alle levede op til deres niveau.
Det bliver selvfølgelig spændende, men jeg er ret sikker på, at vi henter seks point i de to sidste kampe, selvom det bliver svært. Jeg vil  i hvert fald ikke bytte position med Aarhus Fremad. Vi er, hvor vi skal være. Det tog lidt mere end de 14 dage, vi have til at komme i gang, men sådan er det, og vi nåede at komme i gang i tide. Nu skal vi gøre arbejdet færdigt. Og det kræver "bare", at vi fortsætter to kampe mere. Der er ingen i 2. division, som kan følge med, når vi leverer, som vi gør i dag.

LUCAS HAREN MED FØRSTE FCH-MÅL: - Det var så fedt. Endelig. En kæmpe forløsning. Jeg har været tæt på så mange gange, og jeg scorede også en del mål i opstarten, men så kom coronapausen. Jeg har ikke leveret så godt i de første kampe, og det har trænerne også påpeget, og derfor var fedt at komme i gang for alvor i dag. Og så lagde jeg jo også op til et mål. Det må du ikke glemme at skrive. Nu skal vi bare videre og slå AB, som har et godt hold. Gør vi det, og mine tidligere holdkammerater i HIK hjælper lidt til, så kan det blive festligt på onsdag. Ellers venter vi bare til lørdag.

MIKKEL THYGESEN, FIK KÆMPE KRAMMER AF HAREN EFTER MÅL: - Det var fantastisk at se ham få scoret. Jeg er også glad for, at han fejrede det med mig. Det handler nok om, at vi arbejder meget tæt sammen, og når det så lykkes, så fejrer man det sammen. Men jeg bliver altid glad, når vi scorer.

Annonce

DANIEL NOROUZI, HAR VUNDET BEGGE SINE SLUTSPILSKAMPE: - Jeg er nok kommet ind med noget energi på holdet i de to kampe. Jeg er ikke den bedste fodboldspiller på holdet, men forhåbentlig kan de yngre spillere bruge mig som en lederfigur, der går forrest i kampene. Det var da ærgerligt, at jeg fik det røde kort mod Brønshøj, men jeg er videre, og vi må bare vinde resten. Så rykker vi jo op. Vi har hele tiden troet på det, og nu er spillet også til det. Det betyder ikke, at det lykkes, men det er i vores egne hænder, og det skal vi udnytte. Jeg synes, vi leverer en god indsats mod Thisted i den bagende hede. De bliver presset i bund, og de kan ikke følge med, når vi sætter tempo, og så scorer vi gode mål. Det var fint i dag.

JEPPE KJÆR, DOBBELT MÅLSCORER: - Det var en god kamp fra os alle i dag. Nu har vi fundet det spil, der gav sejrene i efteråret. Det er da fint at score mål, men det er også nemmere at spille, når alle leverer som i dag. Nu skal vi videre, for vi har ikke vundet noget endnu, men det var tre gode og fortjente point i dag. Vi kan godt mærke, at vi har været i gang i fire uger, for spillet hænger bedre sammen, og det er vel meget naturligt.Vi skal levere to gange mere som i dag, så rykker vi op.

KEVIN STUHR ELLEGAARD MED AFGØRENDE REDNINGER: - Det er så skønt at være med til at afgøre kampe. Det er det, vi som målmænd arbejder efter hver dag. I dag havde jeg nogle stykker, og den i første halvleg bliver endnu bedre af, at vi scorer lige efter. Det er en dobbelt gevinst, og det var et godt minut for os. Tempoet daler da vi kommer på 3-0, og det er naturligt nok med alle de udskiftninger. For mig handler et i den situation om at holde niveauet oppe, for selvom vi fører, så skal vi også holde dem fra at score. Det er en kamp i kampen, og det handler jo om, at vi skal gøre arbejdet færdigt. Vi skal udvikle os hele tiden, og det gør vi med helstøbte præstationer. I dag leverede vi en. Nu mangler der to, og jeg glæder mig helt vildt. Det er fedt med de kampe, som bare kommer hele tiden. Det tænder virkelig en gnist i mig.

ANDREAS HOLM, ANFØRER: - Det var en af de bedste kampe fra vores side. Vi dominerer hele kampen igennem, spiller sikkert, skaber chancer og scorer mål. Når det lykkes, er vi svære at spille mod. Det var selvfølgelig bedst før pausen, men jeg synes, det var klogt, at vi fik sparet folk og kræfter i slutfasen, for det er et tæt program, og den næste uges to kampe er jo altafgørende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce