Annonce
Helsingør

Det vil koste 100.000 kroner at rydde op på Kronborgstranden

Hvordan hænger dette syn sammen med Helsingør Kommunes profil som blå-grøn kommune med en skøn natur og dejlige strande, spørger Nordsjællands Park & Vej. (Foto: Lars Johannessen)
Annonce

helsingør: Som omtalt i torsdagsavisen, så er mange borgere frustreret over, at en af Helsingørs attraktive og familievenlige strande, Kronborgstranden, er ødelagt af tang og affald.

Som forudset har Nordsjællands Park & Vej (NSPV) reageret på artiklen for at fortælle redaktionen om de økonomiske vilkår, den fælleskommunale driftsenhed er underlagt - og som blandt andet betyder, at der ikke er råd til at flytte så meget som en tangloppe fra Kronborgstranden.

- Eller sagt på en anden måde, vi kunne godt rydde op på stranden, men så ville vi have brugt størsteparten af de penge vi har til at holde de andre strande rene i løbet af året, siger projektchef Preben Berg Nielsen fra NSPV.

For otte år siden havde NSPV omkring en million kroner til at pleje og vedligeholde strandene, men det beløb blev skåret ned til 150.000 kroner i forbindelse med en sparerunde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Idræt med komplikationer

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Helsingør

Udvalgsformand frygter at flere vil blive ensomme: - Corona er noget møg på så mange måder

Annonce