Annonce
Helsingør

DF og værdig ældrepleje

(Foto: Tommy Kofoed/Ritzau Scanpix)
Annonce

Vi vil godt takke DFs Marlene Harpsøe for hendes svar på vores indlæg.

Vi mener, at vi skal sikre anstændige forhold for vores medborgere. Dårlige forhold på vores plejehjem skyldes til dels nedskæringer på budgetter. Senest har sagen fra Århus vist uværdig og uacceptabel behandling af ældre, Vi mener, at man skal finde frem til en model med en uvildig instans og tilsyn. Så det ikke kun er dem, der har et netværk af familie eller venner, der kan få sager frem i pressen, hvorefter den ansvarlige politiker blandt andet i denne sag endelig reagerer efter flere års klager fra familien.

Her er vi uenige med Marlene Harpsøe, der mener, at eventuelle problemer kommer frem ved at spørge ledelsen om alt er i orden. Det fremgår af sagen, at familien adskillige gange har kontaktet både ledelsen, kommunen og den ansvarlige politiker uden at noget skete. Derfor mener vi, at der skal en uvildig instans henover.

Sagen fra Århus, nu med en lang række påbud fra Styrelsen for patientsikkerhed, viser, at selvom Jette Skive, DF, er politisk ansvarlig, så er ældreplejen det pågældende sted ikke god nok overhovedet.

Så vi forstår ikke Marlene Harpsøes forklaring omkring fogedforbuddet. Sådan et påbud falder ikke ned fra himlen, men fordi nogle kræver det, og i dette tilfælde var det den afdeling, som DF politikeren Jette Skive er rådsformand for. Så mon ikke, hun er blevet spurgt inden der blev nedlagt fogedforbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Travlhed før genåbning: - Vi undersøger, om vi må lukke kunderne ind ad bagdøren

Helsingør For abonnenter

Massiv opbakning til kritik af hjemmeplejen: - Hvor er det trist

Annonce