Annoncørbetalt indhold

Din nye lokale guide: HelsingørLIV

29. juni 2019: Gasbox og Queen Machine spiller foran Kulturværftet i Helsingør. Foto: Torben Sørensen
Annonce

Sponsoreret: Vi har længe gået og funderet over, hvordan vi kunne koble vores efterhånden mange digitale aktiviteter.

Vi har jo helsingørdagblad.dk, som er Helsingør Dagblads hjemmeside. Som mange allerede ved, lægger vi de hurtige nyheder, som man også kan finde andre steder, gratis ud, mens det indhold, vi har arbejdet med og kælet for, skal man være abonnent for at læse.

Så har vi nsnet.dk, der er Lokalavisen Nordsjællands hjemmeside. Her kommer der historier om vores handelscentre og butiksliv og alverdens foromtaler af en stor del af de begivenheder og arrangementer, vores område byder på. Der er mange, der går ind og læser Lokalavisen Nordsjælland som e-avis på nsnet.dk.

Endelig har vi de sidste par år entreret med ForByen.dk, et landsdækkende site, som er en 100% kommerciel aktivitet. Her har vi skrevet om vores lokale erhvervsliv på vegne af virksomhederne. Historierne er blevet markedsført på de sociale medier.

HelsingørLIV - din guide

Det er mange digitale aktiviteter for et lille mediehus som vores, så vi har besluttet at slå aktiviteterne sammen, så vi fremover “kun” vil have to hovedaktiviteter, helsingørdagblad.dk og en ny underside HelsingørLIV, hvor Lokalavisen Nordsjælland og aktiviteterne på Forbyen.dk/Helsingør smelter sammen.

Med lanceringen har vi sat en tyk streg under at ville løfte og synliggøre de mange aktiviteter, events, begivenheder og arrangementer, der er i vores område. Og give områdets virksomheder mulighed for en moderne digital annonceringsmulighed.

Hvis du liker vores facebook-side, vil du løbende få historier og nyheder om alt det, der sker i vores område. Like og del her.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du to gange om ugen få historier og nyheder om butiks- og arrangementslivet i din mailboks. Tilmeld dig her.

Man vil kunne finde HelsingørLIV ved at skrive Helsingørliv.dk, nsnet.dk eller ved at gå til helsingørdagblad.dk og finde fanen øverst til højre, der hedder HelsingørLIV.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

En offentlig nedsmeltning

Annonce