Annonce
Helsingør

Drømmevilla i Espergærde: Kan blive din for 27 mio. kr.

Højt over Sundet ligger pragtvillaen. Foto: Elbæks Ejendomsmægler
Pragtvilla fra 2002 på Gl. Strandvej sat til salg.

Et af de mest eksklusive og velbeliggende huse i eftertragtede Espergærde er sat til salg. På Gl. Strandvej 199a knejser huset højt over Øresund med ubrudt udsigt til Hveen og Sverige. Det bliver faktisk ikke meget bedre.

Og det afspejles da også i prisen, som kræver en velvoksen lottogevinst eller godt polstret tegnebog for at melde sig i den eksklusive kreds af potentielle købere.

For 27 mio. kr. får man blandt andet dette fine indgangsparti. Foto: Elbæks Ejendomsmægler

27 millioner kroner, kontant naturligvis, skal man af med for at sikre sig dette overdådige liebhaveri. Til gengæld vil man sikkert føle, at pengene er givet godt ud til det som ejendomsmægler Elbæks, som har huset i sin portefølje, ikke tøver med at kalde ”en overdådig pragtejendom” i salgsannoncen.

Annonce
En terrasse der nærmest skriger på sommer og Aperol spritzere. Foto: Elbæks Ejendomsmægler
Et vue fra en af stuerne. Foto: Elbæks Ejendomsmægler
Huset i Espergærde er opført i 2002. Foto: Elbæks Ejendomsmægler
Der er mulighed for en dukkert fra den private badebro. Foto: Elbæks Ejendomsmægler

Og hvad får man så for pengene – ud over den mageløse udsigt. Jo i salgsmaterialet lokkes der med: 310 kvm. Fordelt på herskabelig hall med smuk trappe, køkken/alrum/stuer i et - med fokus på udsigten og udgang til pragtfuldt kæmpe trædæk og den smukke skrånende grund, som fører ned til vandet og egen, privat badebro. Eksklusiv overdækket sommerstue, hvor hele glaspartiet, som vender mod vandet og terrassen, nemt kan køres til side. Gæstetoilet, bryggers/grovkøkken. Tre soveværelser - det ene med walk-in closet, to badeværelser, tagterrasse mod vandet. Læg dertil 164 ekstra m2 i form af bygning indeholdende: garage, au-pair/teenage-afdeling, kontor eller andet liberalt erhverv. Hele herligheden samlet på en sjælden stor grund på 2.373 m2.

Superlativerne står bogstaveligt talt i kø, når man ser Elbæks Ejendomsmæglers smukke billeder af huset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Søren stod på speederen for at redde sine dyr: - Så ringede naboen og spurgte hva' faen det var for en måde at køre på

Debat

Klumme: Når en leder tager fejl

Annonce