Annonce
Helsingør

'Druk' er et stort Helsingør-hit i corona-tiden

Mads Mikkelsen har hovedrollen i Thomas Vinterberg-filmen "Druk", der er et stort hit i Helsingør-biografen Cinema Center. Pressefoto fra filmen: Henrik Ohsten.
Cinema Center-biografen har mistet titusindvis af gæster i pandemi-året, men dansk film er et lys i mørket.
Annonce

HELSINGØR: Helsingørs Cinema Center er ramt af coronapandemien og har mistet over 55.000 gæster sammenlignet med samme dag sidste år. Heldigvis er "Druk" vejen frem.

Det er Thomas Vinterberg-filmen "Druk", som er lyset i mørket. I dag har Cinema Center rundet over 10.000 solgte billetter til den stærke film med blandt andre Mads Mikkelsen i hovedrollen, hvilket glæder biografdirektør Torben Villesen.

- For det første er det jo en god film, så det er dejligt, at folk har opdaget det. Og det er godt gået, at vi trods corona og få pladser i biografen har været i stand til at få 10.000 mennesker ind. Det viser bare, at folk gerne vil i biografen, hvis der går noget ordentligt, siger Villesen.


Folk gerne vil i biografen, hvis der går noget ordentligt

Biografdirektør Torben Villesen


Biografdirektøren sender en venlig hilsen til dansk film i den forbindelse. De amerikanske selskaber holder deres gode film tilbage, men herhjemme har "Druk" og komedien "Madklubben" været vigtige rødhvide successer for biograferne i corona-tiden.

Ny hjælp er på vej. Nu er Mads Mikkelsen også klar i den mørke komedie "Retfærdighedens Ryttere" af Anders Thomas Jensen, og snart kommer Afdeling Q-filmen "Marco Effekten" med Ulrich Thomsen som Carl Mørck.

De mest sete film overhovedet

Cinema Center har eksisteret i 23 år. De fem mest sete film i Helsingør i de år er:

  • 1: "Titanic" - 25.409 solgte billetter
  • 2: "Ringenes Herre - Eventyret Om Ringen" - 20.766 solgte billetter
  • 3: "Italiensk For Begyndere" - 19.418 solgte billetter
  • 4: "Den Eneste Ene" - 17.671 solgte billetter
  • 5: "Ringenes Herre - De To Tårne" - 17.202 solgte billetter

"Druk" kan måske snart snige sig ind på Top 20 listen. Nummer 20 er "Harry Potter Og Fangen Fra Azkaban" med 11.086 solgte billetter

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: Der skal ikke så meget til…

Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce