Annonce
Helsingør

Efter 16 år: Ilse Jacobsen har sat sin villa til salg

Ilse Jacobsen sælger sit hus i Hornbæk og har købt villaen overfor på Lochersvej.. Foto: Danbolig Hornbæk
Erhvervskvinden bag virksomheden Ilse Jacobsen Hornbæk bliver i sin hjemby. For hun har netop købt villaen overfor på Lochersvej. Villaen hun har drømt om at eje, siden hun var barn.
Annonce

HORNBÆK: Forretningskvinde og iværksætter Ilse Jacobsen har sat sin villa til salg for 10,9 millioner kroner i Hornbæk, hvor hun er vokset op og hvor hun etablerede sit forretningseventyr, som fortsat har hovedkvarter i Hornbæk og som i dag ud over de verdensberømte gummistøvler også omfatter design, eksport til en række lande, restaurant og spa.

Helsingør Dagblad kunne for kort tid siden fortælle, at Ilse Jacobsen har købt den ejendom i Hornbæk, som hun har drømt om, siden hun var barn. Der er tale om en stor villa på Lochersvej. På samme vej, hvor hun de sidste 16 år har boet i den villa, som altså nu er sat til salg. Dermed aflivede Ilse Jacobsen også rygtet om, at hun skulle være på vej til at flytte fra Hornbæk.


At dette huskøb er lykkedes er et eksempel på, at jeg for så mange år siden satte mig et mål. Nu er det nået og det hele giver mening. Cirklen er sluttet.

Ilse Jacobsen, Hornbæk


Annonce

Det store mål

- At dette huskøb er lykkedes er et eksempel på, at jeg for så mange år siden satte mig et mål. Nu er det nået og det hele giver mening. Cirklen er sluttet. Jeg glæder mig helt vildt til at renovere huset lige i den stil, jeg ser for mig. Lyst, enkelt og venligt. Jeg vil nyde hvert minut af det projekt. Jeg føler mig meget glad. Jeg har altid elsket den slags projekter med at bygge og indrette. Og min mand får ikke lov til at blande sig. Jo, i sin vinkælder. Men ellers er han gået med til ikke at blande sig, har  Ilse Jacobsen fortalt til HD.

Annonce

Erhvervet i 2002

Det er boligsitet Boliga, der skriver om hussalget.

Det 180 kvadratmeter store 30’er hus har ifølge mæglerforretningen Danbolig Hornbæk 200 meter til vandet, og der er havudsigt fra alle boligens tre plan.

Oprindeligt var det Jesper Bo Jacobsen, Ilse Jacobsens mand, som erhvervede sig det gule hus tilbage i 2002 for 4.475.000 kroner, før Ilse Jacobsen købte sig ind i 2004.

Annonce

Områdets tredje dyreste

Hvis iværksætterens strandvilla bliver solgt til udbudsprisen, kan det meget vel gå hen at blive en af årets største handler i området. Lige nu er villaen det tredje dyreste til salg i Hornbæk.

Det viser tal fra Boliga.dk.

Det er kun overgået af Svinggården, der ligger længere inde i landet på Svinggårdsvej. Her får du to selvstændige villaer med over 660 kvadratmeter bolig for 26.5 millioner kroner.

Ikke langt fra Ilse Jacobsens hus ligger en anden villa med udsigt til havet på Øresundsvej. Det næsten 600 kvadratmeter store hus stammer fra 1899 og koster 12.950.000 kroner.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce