Annonce
Helsingør

Efter meget kritik af corona-vaccinering: For Kell var "alt, simpelthen alt, perfekt"

Torsdag sørgede Helsingør Kommune for at vaccinere 230 særligt udsatte borgere i Helsingør Hallen. Foto: Lars Johannessen
89-årige Kell Normann fra Snekkersten roser Helsingør Kommune i lange baner efter torsdagens vaccinering af 230 særligt udsatte borgere.

VACCINATION: - Der har været meget kritik, men så synes jeg også, det skal frem, når noget er godt.

Sådan lyder budskabet fra 89-årige Kell Normann fra Ålsgårde, efter at han torsdag blev vaccineret mod corona i Helsingør Hallen.

For Kell Normann var oplevelsen så god, at han gerne vil dele den med mange. Først og fremmest er han imponeret over den venlighed, han oplevede hele vejen i forløbet.


Alle var simpelthen så søde

Kell Normann


- Det var en dejlig oplevelse, og alt, simpelthen alt, fungerede, som det skulle. Folk var så søde, og selv om de havde mundbind på, så smilede de virkelig med øjnene, fortæller Kell Normann.

Kell Normann hører til gruppen af særligt udsatte borgere, der helst ikke skal bevæge sig for langt for at blive vaccineret. Han og 229 andre borgere blev derfor torsdag vaccineret i Helsingør Hallen i stedet for at skulle have været i Hillerød.

Det var Helsingør Kommune, der løste opgaven,og det gjorde de, efter Kell Normanns opfattelse, perfekt. Lige fra han blev kontaktet og blev hentet til vaccinationen i hallen og det efterfølgende hvil.

- Alle var simpelthen så søde, slår Kell Normann endnu en gang fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce