Annonce
Helsingør

Efterlysning: 15 unge til teaterforestilling

Interesserede kan skrive til stine@hamletscenen.dk, så kommer man til et kort interview med instruktøren.

De unge er den fremtid, vi ikke tør se i øjnene, skriver HamletScenen om nyt projekt - "Lyden Af Os".

Annonce

Teater: Unge helsingoranere med en skuespiller i maven eller måske rettere i sjælen bør overveje en invitation fra HamletScenen, der til efteråret vil præsentere en forestilling, som giver stemme til de unge. For de unge står på mange måder uden for det samfund, der sætter dagsordenen, vurderer HamletScenens leder Lars Romann Engel.

"Lyden Af Os" bliver titlen på forestillingen, som skal have premiere til november - på et tidspunkt, hvor coronaen forhåbentligt har sluppet sit greb om hverdagen, og folk kan gå for eksempel i teatret igen.

Annonce

Lytter vi, forstår vi?

"Lyden Af Os", der skal blive "en intens rejse ind i de unges sind", lover HamletScenen.

"Lytter vi, forstår vi, husker vi? Vi, de voksne. Er barnets stemme hørt? "Lyden Af Os" giver stemme til dem, de unge borgere. Deres syn på de voksne. På verden. På livet… De fortæller hudløst om deres skjulte følelser. Om ensomheden, angsten. Usikkerheden. Om at se sammenhænge kun de forstår. Om håbet, fremtiden. Om drømmene, om det liv der kommer. Om en verden, der er deres i morgen… De er den fremtid, vi ikke tør se i øjnene!" står der blandt andet i præsentationen.

Annonce

På en helt ny scene

15 unge efterlyser HamletScenen. Med udgangspunkt i citater fra Shakespeares dramaer og sonetter får de mulighed for at fortælle deres historie - på en helt ny scene.

Det bliver nemlig i HamletScenens til den tid nyindrettede teaterlokaler i Kronværksbyen på Kronborg, at "Lyden Af Os" skal opføres. I øvrigt påpeger HamletScenen, at det kræver lyst og mod, men ingen forudgående sceneerfaring at komme med i "Lyden Af Os".

Annonce

Send en mail

Interesserede kan skrive til stine@hamletscenen.dk - så kommer man til et kort interview med instruktøren.

Instruktøren er Brigitte Christensen fra det internationale kunstnerkollektiv Eutopia, der er eksperter i borgerforestillinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Corona: Intet nyt er godt nyt

Annonce