Annonce
Helsingør

Elever står bag storby-udsmykning lavet af 150 perleplader

Borupgårdskolens 5. klasser står bag et en imponerende udsmykning, der er hængt op i en af skolens gangområder. Fra venstre ses Rasmus, Alma, Donita Elias, Victor som er fotograferet sammen med deres billedkunstlærer Marianne Due Baden (bagerst tv).

Borupgårdskolen har fået et nyt imponerende kunstværk lavet af skolens femte klasses-elever. Der er tale om et gigantisk billede lavet af intet mindre end 134.000 perler.

Annonce

Snekkersten: Borupgårdskolens fire 5.klasser har den seneste tid arbejdet på at skabe en udsmykning, der forestillet et storbymotiv efter ide af lærer Marianne Due Baden, som underviser eleverne i de kreative fag.

Det er der kommet et imponerende værk på hele 1,5 gange 2,25 meter ud af.

-Det er lavet som et New Yorker-motiv med biler og huse i klare farvestrålende farver. Eleverne synes også, det minder om Tokyo, fortæller Marianne Due Baden.

Annonce

Pavestolte

Hver 5.klasse har brugt mindst seks timer på at lave perlepladerne. Der er brugt 134.000 perler i alt på 150 perleplader, som sat sammen udgør det storslåede motiv, der er designet af Marianne Due Baden.

- Eleverne er pavestolte over deres værk. Det gode ved projektet er, at også de børn der har en diagnose som ADHD har kunnet være med fra start til slut. Alle har været dybt koncentrerede, fortæller Marianne Due Baden.

Det er ikke kun skolens 5. årgang, der har været i gang med at skabe kreative og farvestrålende motiver ved hjælp af perleplader. Det gælder også 6.D. Her har eleverne bedrevet to perleplade-motiver i bedste Andy Warhole-stil, som forestiller ikonerne David Bowie og Marilyn Monroe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

FC Helsingør tabte til Superligahold

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Debat

Debat: DBU udviser ikke loyalitet

Annonce