Annonce
Helsingør

Emil stjal billedet til Kronborg Masters: 'Det svarer til at forvente at få 4, men at ende med et 12-tal'

Emil Fuhr Nielsen leverede en kongepræstation til Kronborg Masters.
Det var et uhørt højt niveau, Emil Fuhr Nielsen leverede til årets udgave af Kronborg Masters.
Annonce

HELSINGØR: Selvom Sebastian Friedrichsen fra The Scandinavian Golf Club vandt drengerækken i Kronborg Masters torsdag, var det alligevel lokale Emil Fuhr Nielsen, som løb med meget af opmærksomheden.

Den 20-årige var nemlig flyvende i turneringens første runder, hvor han samlet endte med -11 på 36 huller, hvilket må betegnes som eminent.

På finaledagen gik han dog lidt ned på et menneskeligt niveau igen og gik tre over par, hvilket placerede ham på en samlet fjerdeplads ud af de 60 deltagere.


Folk var så søde til at støtte mig begge dage. Det er klart det fedeste, jeg har prøvet, og det overgår faktisk selve præstationen.

Emil Fuhr Nielsen


Hovedpersonen selv er glad for, at han spillede så godt, som han gjorde, fortæller han til Helsingør Dagblad.

- Jeg gik til turneringen fuldstændig uden forventninger.  Det svarer til at gå til eksamen og på forhånd være glad for at skrabe et firetal sammen i oldtidskundskab, men så i stedet ende med at få et stort 12-tal. Jeg er både glad og stolt over min præstation, siger Emil Fuhr Nielsen, der bor i Hellebæk.

Annonce

Blev lokket af mormor

Han har spillet i Helsingør Golf Club siden han var syv år gammel, hvor han blev lokket til klubben af sin mormor, der fristede ham med en is efter hver runde, de havde spillet.

Han endte dog med at holde af sporten, og har derfor fortsat lige siden.

I år var det femte gang, at han var med i Kronborg Masters, og han har aldrig leveret en bedre præstation i turneringen, fortæller han.

Han sætter især pris på den opbakning, som han fik fra både klubben, venner og familie undervejs i turneringen.

- Folk var så søde til at støtte mig begge dage. Det er klart det fedeste, jeg har prøvet, og det overgår faktisk selve præstationen, siger Emil Fuhr Nielsen.

De næste 10 dage skal han med familien på sejltur til Ebeltoft, hvor det kommer til at handle om alt andet end golf. Han glæder sig dog til at være tilbage på banen igen.

- Vi har oprykningsspil i august måned, hvor det ser rigtig spændende ud. Der er en kamp tilbage af puljen, og på nuværende tidspunkt er vi nummer et, siger Emil Fuhr Nielsen.

I pigerækken delte Anna Høybye Schmidt og Melissa Augusta Løvested Johansen en flot tredjeplads med +2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce