Annonce
Espergærde

En sky af sigtelser: Hashrygerne har travlt med at smide deres joints fra sig

Gennem længere tid har politiet åndet kommunens hashrygere i nakken. Og det fortsætter. Modelfoto: Jakob Langvad Nilsson/Midtjyske Medier/ Ritzau Scanpix
Annonce

Espergærde: I de seneste måneder har Nordsjællands Politi sigtet usædvanligt mange personer i Helsingør kommune og i Humlebæk for besiddelse af hash, hashkørsel, for forsøg på handel eller for at handle med hash.

Det sker som tidligere omtalt under fanen "indsats mod utryghedsskabende narkohandel", som er sat i værk for at få hashen flyttet væk fra de unge, og det vil sige fra skoler og skolegårde, fritidsinstitutioner og i de øvrige offentlige rum.

Indsatsen har ført til en jævn strøm af sigtelser for overtrædelser af loven om euforiserende stoffer i Helsingør kommune og i Humlebæk by - og det fortsætter.

Annonce

Joint ud af vinduet

Klokken 16.59 torsdag var en patrulje forbi Circle K på Hovvej i Espergærde. Patruljen blev bemærket af personerne i en bil som holdt ved tankstationen, som så fik de travlt med at smide en jointlignende genstand ud af vinduet.

Dét blev dog også bemærket af patruljen, som visiterede personerne i bilen. På den ene passager, en 36-årig mand fra Helsingør, blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for forholdet.
Ved den efterfølgende ransagning af køretøjet blev der desuden fundet en moderat mængde hash, og derfor blev føreren, en 36-årig mand uden fast adresse, sigtet for det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: DBU udviser ikke loyalitet

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Helsingør

De frivillige er uundværlige

Annonce