Annonce
Helsingør

Endnu en mand anholdt efter knivstikkeri: Politiet leder efter flere involverede

To personer blev stukket med et kniv under et masseslagsmål onsdag aften i Vapnagård, Helsingør. Foto: Local Eyes

Helsingør: Endnu en person er blevet anholdt efter onsdagens knivstikkeri i Vapnagård i Helsingør.

Det skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Der blev onsdag aften anmeldt et masseslagsmål mellem en større gruppe personer på en parkeringsplads på Ponydalen i boligområdet. I anmeldelsen lød det, at der muligvis var nogle, der var blevet stukket med en kniv.

David Buch, der er vagtchef ved Nordsjællands Politi, fortalte onsdag aften til Dagbladet, at omkring 20 personer havde været involveret i slagsmålet.

Politiet skriver torsdag i døgnrapporten, at flere personer flygtede fra stedet, mens slagsmålet blev anmeldt. Da politiet ankom til Ponydalen, mødte de seks unge mænd fra lokalområdet. To af mændene var blevet stukket med en kniv, og de blev derfor kørt til hospitalet for at blive behandlet. De er begge uden for livsfare.

I første omgang blev fem af de seks unge mænd anholdt, og efterfølgende er den sidste mand også blevet anholdt.

Annonce

Politi søger vidner

Politiet skriver, at der ikke er noget, der tyder på, at masseslagsmålet og de efterfølgende knivstikkeri er banderelateret. De seks mænd kendte desuden hinanden i forvejen.

Nordsjællands Politi leder stadig efter de restende deltagere i masseslagsmålet, og det vil gerne i kontakt med borgere, der har oplysninger om sagen. De flygtende slagsmålsdeltagere er blandt andet set køre fra stedet i en sølvgrå bil og en stationcar.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Meldingen fra Vapnagård, der er Helsingørs største boligområde, kom klokken 21.41.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Hvad har vi lært af corona?

Annonce