Annonce
Erhverv

Får ny ordre til 175 millioner: - Vi vil skabe et kraftcenter til vaccinefremstilling

Bavarian Nordic får stor ordre på ebola-vaccine. Foto: Lars Johannessen
Bavarian Nordic skal levere ebola-vaccine til amerikansk selskab.

ERHVERV:  Medicinalvirksomheden Bavarian Nordic A/S i Kvistgård har fået en ny ordre til en værdi af ca. 176 millioner kroner.

Ordren modtager Bavarian fra Janssen Pharmaceutica NV, der er en del af Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson.

Det fremgår af en meddelelse, som tirsdag er udsendt fra Bavarian Nordic.

Virksomheden skal producere og levere bulkvaccine til selskabets vaccineprogram, som blev godkendt af Europa-Kommissionen i 2020.


Vi er glade for at fortsætte leverancer af ebolavaccine til risikogrupper. Vi arbejder i øjeblikket på at udvide vores produktionskapacitet for at skabe et kraftcenter for vaccinefremstilling,

Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic


Produktionen af vaccine vil blive påbegyndt i maj 2021 med forventet levering i andet halvår 2021. For at kunne imødekomme produktionen af denne ordre med kort varsel er dele af produktionen af bulkvaccine til koppevaccinen udskudt til 2022.

Annonce

Udvider produktionskapacitet

- Vi er glade for at fortsætte leverancer af ebolavaccine til risikogrupper. Vi arbejder i øjeblikket på at udvide vores produktionskapacitet for at skabe et kraftcenter for vaccinefremstilling, og glæder os over den fleksibilitet, andre kunder har udvist for at vi hurtigt kan imødekomme det akutte behov for vacciner i kampen mod livstruende sygdomme såsom ebola, siger Paul Chaplin, administrerende direktør for Bavarian Nordic.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Overlæge med speciale i overvægtige børn: Det ligger dybt i os, at når vi er kede af det, så propper vi noget i munden

Annonce