Annonce
Sport

Trist topscorer lover: - Jeg har ikke scoret mit sidste mål

Jeppe Kjær har stadig et mål om at komme tilbage til topfodbold og lave mål for FC Helsingør. Foto: Claus Birch
Jeppe Kjær kommer ikke i kamp for FC Helsingør mere i denne sæson. Knæet driller fortsat.

FODBOLD: Jeppe Kjær kommer ikke i kamp mere i denne sæson. FC Helsingørs topscorer sætter i stedet pilen mod næste sæson, for selvom dåbsattesten viser 1985, er der fortsat masser af iver efter at få netmasker rundt omkring i Danmark til at blafre.

- Jeg har ikke scoret mit sidste mål. Jeg skal mindst lave et til og gerne mange flere, før jeg går på pension, siger Jeppe Kjær.


Annonce

Først til juni må jeg begynde at belaste knæet med andet end cykling, så det bliver ikke til mere fodbold i denne sæson.

Jeppe Kjær, FCH-topscorer


Siden operationen kort før jul har angriberen været i et genoptræningsforløb, som gik efter planen, men smerterne forsvandt ikke helt. For 14 dage siden blev det testet, og helingen af brusken er ikke gået så hurtigt som ventet. Nu er Jeppe Kjær tilbage på motionscyklen, og her bliver han siddende i resten af sæsonen.

- Først til juni må jeg begynde at belaste knæet med andet end cykling, så det bliver ikke til mere fodbold i denne sæson. Desværre. Det er ærgerligt, for det har jeg hele tiden haft som mål, men det er nu helt sikkert, at det kommer ikke til at ske. Jeg må følge med fra sidelinjen og glæde mig over, at de andre gør det så godt, siger Jeppe Kjær, som fredag aften vil være ti stede på Helsingør Stadion, hvor Esbjerg gæster FC Helsingør.

Alvorlige, operationskrævende skader som den Kjær pådrog sig i udekampen mod HB Køge tilbage i december kunne for andre spillere på 35 år måske have en karrierestoppende effekt. Det vil han ikke høre tale om.

- Det er da vildt ærgerligt, at jeg skal være ude så længe, og jeg havde som et klart mål at komme tilbage før sommerpausen. Jeg har prøvet langvarige skadesforløb før, så jeg ved, at det handler om at arbejde ud fra, hvor man står og lægge på der fra. Det er jeg helt klar på, og jeg har bestemt motivation til at komme tilbage, siger Jeppe Kjær, der nåede at score ni mål i denne sæson.

Altid plads til mål

Cheftræner Morten Eskesen har på grund af skaderne til både Jeppe Kjær og Sebastian Czajkowski været nødt til at ændre system og sætte spillere på toppen, der ikke er skolede spidsangribere. Det er gået fint i foråret, men der er stadig plads til profilerne.

- Vi glæder os selvfølgelig til at få Jeppe tilbage. Han har været en hjørnesten i vores projekt, og der er altid plads til spillere, som laver mange mål. Vi har mange gode spillere, der dækker de forreste pladser. Vi har selvfølgelig savnet Jeppe, men vi har jo fået det løst godt, synes jeg, siger Morten Eskesen, der i foråret er gået fra 4-4-2 til 4-2-3-1. Fart på kanterne og en enkelt bevægelig angriber.

- Jeppe Kjær kommer ikke tilbage og spiller 32 kampe i næste sæson. Han skal doseres. Men der er ingen tvivl om, at vi altid har plads til mål, og dem har Jeppe altid været garant for. Han giver os andre muligheder, end dem vi for eksempel har lige nu, siger Morten Eskesen.

Jeppe Kjær har kontrakt med FC Helsingør til sommeren 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Det ny Hestemøllestræde: Så kan regnen bare komme

Helsingør For abonnenter

Folk står i kø for at købe luksus-lejligheder med Kronborg-udsigt: Klar til byggeri på omstridt grund

Annonce