Annonce
Erhverv

Fakta på Rønnebær Allé lukker - og genåbner som noget andet

- Vi har på koncernniveau spurgt kunderne, hvordan deres ideelle dagligvarebutik ser ud. Svaret er klart, at kunderne vil kunne handle færdigt alle årets 365 dage, så de ikke behøver at gå i flere butikker på en travl hverdag. Det kan man her – derfor navnet, lyder det fra butiksbestyrer Lars Markussen. Foto: Sten Kjærsgaard.
Fakta-butikken på Rønnebær Allè skifter koncept og åbner fredag den 11. juni som supermarkedet Coop 365

DAGLIGVARER: - Vi skal nok nå at gøre alt klar og fylde butikken op til bristepunktet med varer, lover butiksbestyrer i den nye COOP 365, Lars Markussen, mens 15-20 håndværkere bærer ind og hamrer, mens opfylder-personalet løfter kasser, pakker ud og sætter på hylder.

- Vi skal nok blive færdige til åbningen siger han.

Den gamle COOP-grund

For 50 år siden lå her en Brugsen i en slags aflang træbarak, og med en lille bagerbutik på siden af bygningen. Det er mange år siden - og de fleste husker måske ”kun” den seneste butik – en FAKTA.

Men det efterhånden gamle og slidte FAKTA-koncept er nu væk, dømt ude af COOP-koncernen, der har rullet konceptet COOP 365 ud.

Indvendigt er den nedlagte FAKTA-butik på Rønnebær Allè ikke til at kende igen. Der er nye montrer,stor  frugt & grøntafdeling med digi-skærme og en særlig bær-køler, en afdeling med kager og brød leveret tidligt hver morgen fra COOPs store bageri i Albertslund. Der er stor vinafdeling, og en afdeling med salater og pastaretter og alskens frokost- og aftenanretninger.

- Og så er der en afdeling med mange specialøl. Og ja, selvfølgelig tilbyder vi også Wiibroe-øl. Vi er jo i Helsingør, lover kædens salgschef Dennis Phil, der er helsingoraner.

Annonce

Over 600 nye varenumre

Sammenlignet med FAKTA-butikken kommer der samlet over 600 nye varenumre på hylderne indenfor alle varekategorier.

Butikschefen kan nu tilpasse sortimentet lokalt alt efter kundernes ønsker og han kan trække på COOPs enorme lagerudbud og hurtigt skaffe de varer kunderne måtte efterspørge.

Konkret er 365-butikkerne større end Coops nuværende discountbutikker, og altså med flere forskellige varer. Butikkernes chefer har ansvar og frihed som i et traditionelt stort supermarked.

Annonce

Alt føles vendt om

Hvor man før drejede ind i butikken, går man nu ud - gennem to kasser. Og der er yderligere sat to selvstændige Scan Selv kasser op. Scanner man og betaler med f.eks COOP 365s nye app. belønnes man med billigere priser.

- Jeg glæder mig meget til at åbne denne helt nye butik, som vi lancerer som Danmarks nye lavprissupermarked. Vi er et nyt format som placerer sig mellem discountbutikker og kvalitetssupermarkeder, siger butikschef Lars Markussen. Vores slogan er ”nemt, billigt, godt!”

Farven for testbutikkerne er grøn, som et signal om at Coop 365 adskiller sig fra Coops øvrige kæder, der er røde (Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen og Fakta) og blå (Irma). Her er det salgschef Dennis Phil og butiksbestyrer Lars Markussen. Foto: Sten Kjærsgaard.

Lars Markussen har cirka 25 medarbejdere til at hjælpe sig i det daglige, og næsten alle er ansigter som kunderne vil kende fra Fakta-tiden.

FAKTA

Den nye COOP 365 åbner fredag den 11. juni kl. 8.00.

Ny butikschef er Lars Markussen.

COOP 365 på Rønnebær Allé har 25 medarbejdere.

COOP 365 har 600 flere varenumre end den gamle FAKTA

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Helsingør For abonnenter

Maiken er blevet glad for hjemmekontoret: - Jeg er blevet en bedre mor og kone af at kunne arbejde hjemme

Annonce