Annonce
Helsingør

Fast teststed i Helsingør udvider åbningstid

Region Hovedstanden vil udvide åbningstiden ved testcentret i ForSea-færgeteminalen / spor 13. Foto: Lars Johannessen.
Der vil blive flere ledige tider til borgere, der skal have foretaget en PCR-test i Helsingør. Det kommer til at ske fra næste uge.

HELSINGØR: Lokale borgere, der skal have foretaget en PCR-test (halspodning) er ofte blevet nødt til at køre til Hillerød på grund af mangel på ledige tider.

Men nu vil Region Hovedstaden udvide åbningstiderne ved testcentret i lokalet ved ForSea-terminalen med indgang fra perronen.

Helsingør Kommune oplyser, at det faste teststed, der på nuværende tidspunkt er åbent tirsdag, torsdag og lørdag fra 10 til 16, fremover vil være åbent i tidsrummet fra klokken 8 til 20. Det kommer dog først til at ske med virkning fra i næste uge, tirsdag den 2. februar.

- Vi er glade for, at regionen har taget initiativ til at udvide testmulighederne. Der er brug for flest mulige lokale testtilbud. Det er endnu et skridt i den rigtige retning, siger Martin Deichmann, områdeleder, kommunikation, Helsingør Kommune.

Her kan du blive testet i og omkring Helsingør

Lyntest (næsepodning):

Gratis, uden tidsbestilling.

På stien ved Klostergade bag Helsingør Bycenter. Åbent fra 6-24 alle dage.

I havneterminalen. Åbent fra 5:45 til 23:45.

PCR-test (halspodning):

Gratis, med tidsbestilling.

Husk at bestille tid på coronaprover.dk, inden du møder op på teststedet.

I Helsingør Kommune er der mulighed for at blive PCR-testet for coronavirus ved færgeterminalen med indgang fra perronen på Helsingør Station, Færgevej 9 i Helsingør.

Åbningstid: Tirsdag, torsdag og lørdag fra kl. 10.00-15.45. Fra d. 2. februar udvides åbningstiden fra klokken 08-20, alle tre dage.

Hvis der er ikke en ledig tid i Helsingør, er nærmeste PCR-teststed i Hillerød, Milnersvej 35. Her er der åbent alle dage fra 9-17.

Annonce

Mobil testenhed i Helsingør

Derudover vil Helsingør få besøg af en mobil testenhed fra Region H i uge fem, som vil have særligt fokus på almene boligområder.

I sidste uge blev der desuden åbnet et nyt lyntest-center ved Klostergade bag Helsingør Bycenter. Det er Medicals Nordic, der står bag dette testcenter, som udfører gratis test uden tidsbestilling (næsepodning) åbent alle dage fra 6-24 frem til 30. april.

Du kan også få foretaget en lyntest i havneterminalen alle dage mellen 5:45 og 23:45. Dette testcenter drives af virksomheden Copenhagen Medicals.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Kendis kender…

Annonce