Annonce
Sport

FC Helsingør er testet og klar til 1. division

Kevin Stuhr Ellegaard testes før træningsstart. Foto: Lars Johannessen.
FC Helsingør indledte træningen op til den nye sæson med en coronatest.
Annonce

FODBOLD: Det er en helt ny virkelighed, som venter FC Helsingør på denne side af sommerferien. Anføreren er væk ligesom flere andre profiler, og om halvanden måned venter nogle helt nye udfordringer på dansk fodbolds næstøverste hylde.

På det niveau er corona en mere present del af dagligdagen, end det var tilfældet i 2. division, og derfor skal spillerne ugentligt testes for den frygtede virus. Alle spillerne, trænerne og den øvrige stab fik derfor en vatpind i halsen, inden mandagens træningsopstart.

Annonce

Intet problem med test

- Det var ikke noget at snakke om. Det er ikke noget problem, og gør det en masse mennesker mere rolige, så er det helt fint med mig, konstaterede den erfarne førstekeeper Kevin Stuhr Ellegaard.


Det er fedt at være tilbage. Man skal huske at stoppe op og glæde sig engang imellem. Men nu er jeg helt klar til at tage fat igen, for selvfølgelig har jeg glædet mig til at komme i gang igen. Jeg elsker at være sammen med en fodbold

Kevin Stuhr Ellegaard


Efter at være blevet "kradset" lidt i halsen hentede han sine fodboldstøvler og gjorde klar til træning.

- Det er fedt at være tilbage. Det har også været fedt at holde fri og have tid til at glæde sig over vores bedrift. Man skal huske at stoppe op og glæde sig engang imellem. Men nu er jeg helt klar til at tage fat igen, for selvfølgelig har jeg glædet mig til at komme i gang igen. Jeg elsker at være sammen med en fodbold, lød det fra Ellegaard, der i de sidste sekunder sikrede oprykningen med en helt afgørende redning.

Det giver et stort smil fra den 37-årige profil bare at nævne det.

Annonce

Samtaler i 19 ud 21 feriedage

Også trænerstaben har haft tid til at tage den lidt med ro efter et hektisk oprykningsspil, hvor triumfen først blev sikret i de allersidste øjeblikke af sæsonen, efter Jammerbugt havde et skud på indersiden af stolpen i overtiden - et mål i den situation havde kostet oprykningen.

- Det har været dejligt at være på ferie, hvor vi har gået og glædet os til at komme tilbage for at træne op til 1. divisions sæsonstart. Det er skønt, og det var også godt at se gutterne igen. Vi går stille og roligt i gang, siger Morten Eskesen, der dog ikke bare har haft fødderne oppe og glemt alt om FC Helsingør, siden oprykningsfesten i Pandrup Idrætscenter for tre uger siden.

- På de 21 dage, jeg har haft ferie, har jeg vel talt i telefon med Brian Gellert (sportslig ansvarlig i FC Helsingør, red.) 19 af dagene. Der er altid noget at lave som fodboldtræner, og vi har mange ting, der skal på plads, inden vi skal i gang med sæsonen til september, konstaterer Morten Eskesen.

Allerede lørdag tager FCH fat på træningskampene, når HIK kommer til Helsingør. Programmet for træningskampe byder blandt andet på opgør mod Brøndby og Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Sådan gør du hvis....: Helsingør Kommune laver coronaguide til forældre

Helsingør

Bølge af positive coronatests: 12 institutioner i Helsingør ramt af smitte

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce