Annonce
Sport

FC Helsingør forfremmer midtbanetalent til førsteholdstruppen

Mathias Christensen har fået en "voksen"-kontrakt med FC Helsingør. Foto: Claus Birch
Mathias "Mac" Christensen har skrevet seniorkontrakt med FC Helsingør, hvor han er blevet en del af 1. divisions-truppen.
Annonce

FODBOLD: FC Helsingør har skrevet seniorkontrakt med Mathias ”Mac” Christensen, der samtidigt er blevet rykket permanent op i førsteholdstruppen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

"Mac" har allerede spillet flere kampe for førsteholdet, . Blandt andet det afgørende oprkningsbrag mod Jammerbugt, hvor han spillede fuld tid på højre back.


FC Helsingør er en fed klub at være i. Jeg har været en del oppe at træne med førsteholdet sidste år, og blevet taget rigtigt godt imod. Jeg synes, det gav mest mening at blive og forsætte med at være her.

Mathias Christensen, FC Helsingør


Mathias Christensen har været i FC Helsingør i snart tre år, og har været en af eleverne i samarbejdet mellem Helsingør Eliteidræts Akademi, der er et kommunalt projekt med fokus på unge potentielle elitesportsfolk, og så FC Helsingør. Mathias Christensen modtog i sommer Sparekassen Sjællands Talentpris.

Midtbanespilleren er glad for den nye aftale.

- FC Helsingør er en fed klub at være i. Jeg har været en del oppe at træne med førsteholdet sidste år, og blevet taget rigtigt godt imod. Jeg synes, det gav mest mening at blive og forsætte med at være her. Her er trænere, som stoler på mig, og det har i det hele taget været nogle rigtige gode trænere jeg har haft i klubben. Først med Marc Thevis på U19-holdet, og siden med Morten Eskesen og Mikkel Thygesen på seniorholdet. Der har været et godt samarbejde mellem U19 og seniortruppen, forklarer Mathias Christensen i pressemeddelelsen.

Annonce

Tættere på spilletid

FC Helsingør er kommet forrygende i gang med 1. division, hvor det er blevet til tre sejre. Mathias Christensen har haft korte indhop mod både Silkeborg og Hvidovre. Spilletid skulle der gerne komme mere af.

- Nu er målet at fortsætte succesen på seniorholdet og for mig at komme tættere og tættere på spilletid og suge til mig fra de erfarne spillere. Og så skal jeg bare være tålmodig, også hvis der lige er et par kampe, hvor man ikke er udtaget. Jeg skal nok få kampe her og der, og så er det jo op til mig at vise, hvad jeg kan, lyder det fra FCH-talentet.

Sportslig ansvarlig Brian Gellert glæder sig over, at et af klubbens egne talenter er rykket på førsteholdet:

- ”Mac” er præcis den type spiller, vi gerne vil fremavle til vores førstehold. Han er bundprofessionel og arbejder hårdt og fornuftigt både med skole og sin fodbold. Vi arbejder med en filosofi om, at vi skal bringe de her unge spillere i kampene, og et af de bedste eksempler på det, er jo at ”Mac” startede inde i vores altafgørende oprykningskamp mod Jammerbugt i sidste sæson, og gjorde en rigtig god figur i den kamp.

Midtbanemanden Mathias Christensen, der også kan spille i forsvaret, kommer til at spille i nummer 19 i den kommende sæson. Den nye aftale løber frem til sommeren 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: Er Gud fra Færøerne?

Annonce