Annonce
Helsingør

FC Helsingør har fået A-landsholdsspiller

Elijah Just fra FC Helsingør er udtaget til New Zealands A-landshold. Foto: Claus Birch
Annonce

FODBOLD: Elijah Just fra FC Helsingør er udtaget til det newzealandske A-landshold, der i den kommende landskampspausen skal spille træningskampe mod Litauen og Irland. Det skriver 2. divisionsklubben i en pressemeddelelse. Det er første gang siden færingen Daniel Udsen, at klubben har en spiller på et "rigtigt" landshold.

Udtagelsen kommer efter, at ”Eli” som han bare hedder til dagligt, fik rigtig fine tilbagemeldinger for sin indsats i sommerens U20-VM i Polen.

- U20 holdet gjorde det virkelig godt under Des Buckinghams ledelse til VM, og jeg har haft dybdegående samtaler med ham om truppens sammensætning, udtaler New Zealands nyudnævnte landstræner Danny Hay til www.nzfootball.co.nz.

FCH-forsvarsspilleren, Dalton Wilkins, som ligesom Eli kom til Helsingør i sommer var også med til U20-VM i Polen, men han er ikke udtaget til de voksnes landshold i denneomgang.

Udtagelsen vækker glæde i FC Helsingør.

- Vi er enormt stolte af, at vi har udklækket vores første landsholdsspiller nogensinde. Vi lykkedes med at hente Dalton og Eli inden U20-VM, og vi er glade for at blive bekræftet i, at vi så rigtigt med de to. ”Eli” er en spiller, som vi er overbevist om bliver en stor profil for os i fremtiden, og han har noget x-faktor, man meget sjældent ser i den danske 2. Division. Både han og Dalton er endnu unge, og de har behov for at vænne sig til dansk fodbold og Danmark i det hele taget, men de er begge spillere med potentiale til en stor karriere, siger FC Helsingørs sportsligt ansvarlige, Brian Gellert i meddelelsen.

Elijah Just slutter sig til en landsholdstrup, der også rummer Marco Rojas fra Sønderjyske, samt dansk-new zealandske Winston Read, der til dagligt spiller i West Ham United i den engelske Premier League.

Elijah ”Eli” Just har spillet otte kampe for FC Helsingør i foråret, og scoret et enkelt mål.

anma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsmyndigheder vil anbefale obligatorisk brug af mundbind i offentlig transport

Annonce