Annonce
Helsingør

FC Helsingør henter topscorer hos Superliga-oprykker

Jeppe Kjær bliver holdkammerat med Andreas Holm, når den tidligere Lyngby-angriber skifter til FC Helsingør på en toårig aftale. (Foto: Lars Johannessen)

Efter længere tids jagt har FC Helsingør endelig fået hentet nyt blod til det målfattige angreb. Jeppe Kjær skifter fra Lyngby til FC Helsingør.

Annonce

Fodbold: For få uger siden var Jeppe Kjær med til at rykke Lyngby tættere på oprykning Superliga med en sejr på Helsingør Stadion. Nu er han tilbage i Helsingør, og denne gang for at trække den blå-hvide trøje over hovedet.

Jeppe Kjær fik ikke sin kontrakt med Lyngby forlænget efter sæsonen, og efter lange og hårde overvejelser har han besluttet at fortsætte karrieren i FC Helsingør.

- Jeg skulle lige sunde mig efter bruddet med Lyngby, og karrierestop var da inde over i mine overvejelser, men da jeg var kommet ovenpå, så kunne jeg mærke, at jeg havde lyst til mere. Jeg talte med FC Helsingør, og jeg er meget imponeret over projektet. Både med ejernes visioner og de faciliteter, der er til klubben. Der er mange klubber, som taler om, hvad de gerne vil, men i Helsingør er det vægt bag ordene. Det fangede min interesse, siger Jeppe Kjær til Helsingør Dagblad.

Annonce

Aldrig scoret mod FCH

Den 33-årige angriber var med 10 mål topscorer for Lyngby i den seneste sæson, og det er langt hen ad vejen en topscorer-type, som FCH har savnet de seneste sæsoner, hvor spillet har været fint frem til fine chancer, men de er blevet misbrugt gang på gang og på de mest bizarre måder. Det håber Jeppe Kjær selvfølgelig, at han kan ændre lidt på.

- FC Helsingør har altid været et svært hold at spille mod, og jeg tror faktisk aldrig, at jeg har scoret i vores indbyrdes kampe. Defensiven er virkelig stærk, og fundamentet er godt. Det har så knebet lidt med at då bolden ind i den anden ende, og det vil da være dejligt, hvis jeg kunne være med til at ændre på det i den kommende sæson i 2. division, konstaterer Jeppe Kjær.

Der har været kontakt mellem parterne nogle uger. Eller rettere, FC Helsingør har været meget ivrige efter at få fat på Jeppe Kjær.

- Det er klart, at det betyder noget, når en klub virkelig viser, at de er interesseret i at få fat i dig. Det er da bestemt en af årsagerne til, at jeg skriver under med FCH. Men det handler også om, at det er et professionelt setup, hvor der bliver lidt mere plads til at tænke på fremtiden, og det er vigtigt, når man når min alder i fodbold. Det passer godt sammen, siger Jeppe Kjær.

Annonce

Stor spiller

Der har været snakket stolpe op og stolpe ned om angribere i Helsingør, og nu er der i hvert fald kommet en. Det glæder man sig over i den sportslige ledelse.

- Jeppe Kjær er måske en lille fyr, men han er en kæmpe spiller, som vi er meget glade for at få til FC Helsingør. Han er giftig foran mål og en virkelig dygtig afslutter. Samtidig er han en god og erfaren spiller, som kan give os en hel masse både på og uden for banen. Det er på alle måder en kæmpe gevinst for FC Helsingør, at vi har fået Jeppe Kjær på kontrakt, siger chefscout Brian Gellert.

Jeppe Kjær har skrevet under på en toårig aftale. Tidligere har han foruden Lyngby spillet for FC Roskilde, AGF og HB Køge

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Souschef fritstillet efter blodigt opgør: Kommunen venter på politiets efterforskning

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce