Annonce
Sport

FC Helsingør tabte i Fredericia: Sæsonens dårligste præstation

der var meget at slå ud med armene for, da FC Helsingør tabte i Fredericia. Foto: Claus Birch).
Der var ikke mange FC Helsingør-spillere, som ramte dagen på udebane mod FC Fredericia, og derfor endte det med et klart nederlag mod den nærmeste forfølger til fjerdepladsen.

FODBOLD, 1. DIVISION: Så gik den ikke længere.

Efter to sejre over FC Fredericia, hvor FC Helsingør mildt sagt har haft marginalerne med sig, måtte oprykkerne se sig slået på den anden side af Lillebæltsbroen søndag eftermiddag.

Helsingoranerne ramte mildt sagt ikke dagen, og blev i første halvleg nærmest fejet af græstæppet i Fredericia. Derfor var det også mere end fortjent, at hjemmeholdet vandt. At det kun blev 2-0 skyldtes et par gode redninger af Kevin Stuhr Ellegaard til sidst.

Annonce

- Det var ikke ret godt. Vi tabte til et bedre hold, som fortjener ros, men vi laver alt for mange fejl. Teknisk var vi ikke gode nok, og vi gav alt for mange chancer væk, lød det fra cheftræner Morten Eskesen efter nederlaget i slutspillets tredje kamp.

Snydt for mål

Hjemmeholdet kom meget bedre i gang med kampen end FC Helsingør, og jyderne blev også snydt for et mål efter få minutter.

Under en meter fra stregen stod Samsom Lyede helt umarkeret. Han fumlede lidt med bolden, men han fik trillet den over stregen, inden Kevin Stuhr Ellegard baksede den ud igen. Men dommerne så ikke situationen rigtigt og havde ikke TV-billederne at støtte sig op ad, og derfor slap helsingoranerne med skrækken.


Det var ikke ret godt. Vi tabte til et bedre hold, som fortjener ros, men vi laver alt for mange fejl. Teknisk var vi ikke gode nok, og vi gav alt for mange chancer væk,

Morten Eskesen, FCH-træner


FCH-træner Morten Eskesen havde igen rokeret en del i offensiven, hvor Liam Jordan og Carl Lange var sendt ud på bænken, mens Oliver Kjærgaard og Anders Holst fik chancen i kæden bag David Boysen.

Det var ikke meget, de fik skabt i Fredericias end, mens hjemmeholdet flere gange kom tæt på. Midt i første halvleg gav det gevinst, da FCH's højre forsvarsside ikke var konsekvente nok, og Kristian Kirkegaard fik lov at spadsere hen til kanten af feltet, hvor fra han flot sparkede den i mål uden for Kevin Stuhr Ellegaards rækkevidde.

FC Fredericia havde tilsyneladende sat sig godt op til opgøret, efter de i grundspillet havde tabt de to opgør mod oprykkerne. Mens FCH-spillerne løb rundt og så forvirrede ud i forhold til, hvad de skulle gøre med bolden i angrebet, så var der fortsat masser af drive i FC Fredericia.

Små10 minutter før pausen var der igen udsalg i FC Helsingør-defensiven, da Samson Lyede fik bolden på kanten af feltet. Angriberen fik denne gang bolden under kontrol, og så hamrede han den op i nettaget. To flotte mål fra FC Fredericia, men det var mildt sagt også på et tyndt grundlag. FC Helsingørs med afstand dårligste halvleg i sæsonen.

Annonce

Mange ændringer i pausen

Morten Eskesen skiftede tre i pausen, hvor både Frederik Juul Christensen og Philip Rejnhold forlod banen efter pauvre indsatser.

Ændringerne hjalp noget, og FC Helsingør fik skubbet spillet længere frem, men havde fortsat svært ved at skabe noget i FC Fredericias felt.

Indskiftede Carl Lange virkede som et frisk pust, men den afgørende aktion manglede kvalitet, og derfor var chancerne fortsat fraværende.

Det var de ikke i den anden ende, og efter en times spil fik FC Fredericia to store muligheder for at lukke helt ned for kampen.

Først parerede stolpen for Kevin Stuhr Ellegaard, og kort efter måtte Nikolaj Hansen kaste sig ned i en skud, der blev sendt af sted fra få meter.

Det blev til flere gode Fredericia-muligheder i de sidste 20 minutter, menFCH-keeperen var spillet varm og havde flere gode redninger.

Der bliver en del arbejde for trænerteamet inden næste uges opgør hjemme mod Esbjerg fB.

Med sejren har FC Fredericia nu fire point op til Morten Eskesens tropper.

FC Fredericia - FC Helsingør

2-0 (2-0)

1-0 Kristian Kirkegaard (25.)

2-0 Samson Lyede (37.)

FC Fredericia: Elias Olafsson - Nicolaj Ritter, Mikkel Knudsen, Kristian Kirkegaard, Andreas Oggesen (60. Oliver Sørensen), Mathias Johannsen 82. Tobias Anker), Christian Tue Jensen (60. Mathias Geertsen), Raphael Nwadike, Alexander Jensen, Leonel Montano (68. Dennis Høegh), Samson Lyede.

FCH (4-2-3-1):Kevin Stuhr Ellegaard - Philip Rejnhold (46. Carl Lange), Nicolai Geertsen, Nikolaj Hansen, Frederik Bay (82. Nicklas Mouritsen)- Frederik Juul Christensen (46. Mihkel Ainsalu), Daniel Norouzi - Lucas Haren, Oliver Kjærgaard (46. Callum McCowatt), Anders Holst - David Boysen (63. Liam Jordan).

Advarsler: FCF: Raphael Mwadike (27.) FCH: Nicolai Geertsen (12.), Anders Holst (88.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Det ny Hestemøllestræde: Så kan regnen bare komme

Helsingør For abonnenter

Folk står i kø for at købe luksus-lejligheder med Kronborg-udsigt: Klar til byggeri på omstridt grund

Annonce