Annonce
Sport

FC Helsingør-træner efter nyt pointtab på hjemmebane: - Slet ikke skarpe nok

Der blev brændt mange chancer, da FC Helsingør måtte nøjes med 2-2 fredag aften mod bundproppen fra Hobro. Foto: Claus Birch.
FC Helsingør spillede for tredje hjemmekamp på stribe uafgjort efter at have været foran. Det tyngede humøret i topholdets lejr efter Hobro-kampen. Her er reaktionerne efter kampen.

MORTEN ESKESEN, FC HELSINGØR-TRÆNER: - Det er selvfølgelig ikke godt nok, at vi igen sætter point til på hjemmebane. Vi er slet ikke skarpe nok i felterne i dag, for vi producerer rigeligt med chancer for at vinde - igen - men vi får dem ikke puttet ind, og så laver vi igen store personlige fejl, som koster mål.

- Det irriterer mig helt vildt, at vi efter at have talt grundigt i pausen om, hvordan vi skal forholde os i indledningen af anden halvleg, alligevel går ud og forsvarer os med hovedet under armen. Det ser rasende skidt ud, og det skal vi tage ved lære af, for det er ikke første gang, vi kommer dårligt ud fra pausen.

- Jeg tager Elijah Just ud efter en time, fordi han ikke arbejder nok defensivt. Han venter på at få chancen på kontrastød, og det kan godt være fint, men i dag, mente jeg, at vi havde brug for noget andet. Jeg synes, at efter vores udskiftninger dominere klart på bolden, og vi kommer frem til det, vi kan forvente, og så skal vi jo slå til. Det gjorde vi ikke i dag, og så står vi her med endnu en uafgjort.

Annonce

- Vi må takke HB Køge for, at de slår FC Fredericia, så vi snupper et point mere, og nu har vi i 14 kampe i tabt i 1. division. Det er ikke skidt det hele, og vi har vundet alle vores udekampe. Heldigvis skal vi jo til Nykøbing Falster næste gang.

TONNI ADAMSEN, TOPSCORER I FCH: - Jeg er helt vildt skuffet. Lige nu, kan jeg ikke glæde mig over, at jeg scorede. Det er selvfølgelig dejligt at hjælpe holdet, men i dag var det ikke nok. Vi skal ikke smide point til Hobro, og nu har vi ikke vundet i tre hjemmekampe, selvom vi ar ført hver gang. Det er ikke godt nok.

Hvad sker der ved chancen, du brænder i anden halvleg?

- Jeg kommer uden om målmanden, og så kommer der en glidende tackling, så jeg skal vippe bolden. Den får lidt for meget og går forbi, men jeg skal da score.

MARTIN THOMSEN, HOBRO-TRÆNER: - Mod et så godt hold som FC Helsingør, der spiller med enormt meget kvalitet og fart, er jeg godt tilfreds med, at vi kommer tilbage efter at have været bagud. Det fortæller mig, at moralen på holdet er fin. Men vi har stadig ikke vundet, og det skal vi til at finde frem. Det kunne godt have været i dag, for vi har egentlig tilløb til at tage det hele, men de har også chancer nok til at vinde, så 2-2 var fint nok.

NICKLAS MOURITSEN, I PROBLEMER VED BEGGE MÅL: - Jeg ved ikke, hvad der sker for mig på det første mål. Jeg skal se den igen. Jeg ser den høje bold, og så ved jeg ikke, hvad der sker, men jeg ryger ned, og så er han fri. Det var selvfølgelig ikke godt nok. Og det andet mål er også skidt. Deres spiller får den lidt heldigt med, men vi er to mand, og han skal selvfølgelig ikke forbi. Det var skidt.

KEVIN STUHR ELLEGAARD, MÅLMAND: - Det er godt nok tungt, at vi ikke tager de chancer, vi får. Vi spiller ikke klogt nok, og det ender i sådan noget Hawaii-fodbold, hvor det hele bølger frem og tilbage, og der skal vi være bedre til at tage temperaturen på kampen, og spille fordelene over til vores fordel. Vi laver for mange fejl i øjeblikket, og det skal vi have ændret til næste kamp, for det er alt for dyrt.

- På positiv-siden er det altså fint, at vi endnu engang ikke går i panik over at komme bagud, og det er vel ret beset os, der dominerer langt det meste, efter den dårlige start. Moralen er stadig god, vi er stadig nummer et, og så skal vi bare fjerne dumhederne.

Det var bare ikke vores dag, og vi kunne sikkert have spillet til på mandag uden at score til 3-2.

Philip Rejnhold, FCH

PHILIP REJNHOLD, KAMPENS BEDSTE: - Det er ikke til at holde ud, at vi smider point på den måde igen. Vi skal stoppe med det, og det skal vi gøre nu. Vi vil være i toppen, og vi har alle kvaliteterne til at være der. Så skal vi ikke smide point på den måde.

- Vi har heller ikke tur i den i dag, som vi måske har haft i andre kampe. Vi rammer stangen to gange, og vi har masser af chancer. Det var bare ikke vores dag, og vi kunne sikkert have spillet til på mandag uden at score til 3-2.

Annonce
Helsingør

Tag kandidattesten her

Erhverv For abonnenter

Slagter Baagø fylder 100 år: - Jeg skal sgu nok dø med støvlerne på og kniven i hånden

Nordsjælland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Dollar-milliardær har kastet sine penge og kærlighed på gammelt Helsingør-skib: Funchal får en ny chance

Navne For abonnenter

Børnene var Asgers drivkraft: - Jeg møder jævnligt folk, der fortæller mig, at min far var den mest fantastiske lærer

Helsingør

Der var mord, grin og masser af musik i "Strien"

Navne For abonnenter

Asger var altid hjælpsom og fuld af gode ideer

Nordsjælland

Kom gratis til debat om Helsingørs store kulturforbrug

Erhverv For abonnenter

Thomas smed karrieren i skraldespanden og kastede sig ud som eventyrer: Siden har han ikke set sig tilbage

Sport For abonnenter

Fra favorit til konstant underdog: - Nu bliver vi straffet benhårdt hver gang

Nordsjælland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Helsingør

Sarah tog sit livs valg midt i personlig krise: - Min søn begyndte at skrige helt uhæmmet

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Helsingør

Pegede på ansat: Dreng viftede med pistollignende genstand på burgerbar

Helsingør For abonnenter

Politikere vil ikke have fartdæmpende sommer-løsning på Strandvejen: - En løsning skal være permanent

Helsingør

Mens corona-smitten stiger: Mange flere af os skal behandles for senfølger

Annonce