Annonce
Helsingør

FC Helsingørs unge løver tog indendørstitlen tilbage

Årets all star-hold fik præmier af Betina Svinggaard. Fra venstre er det Kritte Bonnesen (FCH), Tobias "TC" Christiansen (FCH), Malte Emil Prahl (Hornbæk IF), Mekir Lisakovic (Snekkersten IF), Ines Ünsun (Snekkersten IF). Foto: Lars Johannessen

Efter en smal finalesejr over Hornbæk IF kunne et hold af FC Helsingørs U19-drenge lade sig hylle som Helsingørs bedste til indendørs fodbold.

Annonce

Fodbold: Efter et års udlån til Snekkersten IF er titlen som Helsingør-mester i indendørs fodbold tilbage på FC Helsingørs hænder. Det skete i den 20. udgave af de lokale mesterskaber i den ædle kunst at spille fodbold i hal, som i år gik under navnet HN Tag Cup.

Med enkelte undtagelser var byens klubber godt repræsenteret ved denne efterhånden traditionsrige nytårs-fodboldturnering.

Da 1. divisionsspillerne fra FCH var på ferie indtil i dag, så var det klubbens U19-drenge, der havde tjansen på halgulvet, og det gjorde de godt.

Klubbens to hold tabte ikke, før de mødtes i semifinalen, og her var det hold 2, der trak det længste strå, og i finalen scorede Kritte Bonnesen det enlige mål, der sikrede FCH'erne den samlede sejr.

- Det er et sjovt stævne at være med til, og det bliver ekstra sjovt, når man vinder. Men det skulle vi også. FC Helsingør skal selvfølgelig vinde den turnering, sagde finalens matchvinder, der selvfølgelig var glad for finalesejren, men det var ikke den sejr, FCH-talentet var gladest for.

- Det vigtigste var at vinde semifinalen mod det andet FC Helsingør-hold. Den var der virkelig ikke nogen af os, der ville tabe, og jeg synes, vi vandt fortjent. Det var godt, sagde Kritte Bonnesen med et skævt smil.

Han endte på turneringens all star-hold efter en fin turnering sammen med fire andre spillere.

Blandt andre Malte Emil Prahl fra Hornbæks mandskab, der leverede et vanvittigt comeback mod Frem Hellebæk i kvartfinalen. Her var HIF bagud med 0-3, og da der var 50 sekunder tilbage stod der 1-3.

Annonce

Vinder næste år

To hurtige mål sendte kampen i overtid, og så satte hornbækkerne trumf på og kvalificerede sig til semifinalen. Her mødte de Snekkersten IF, der var forsvarende mestre og havde spillet nærmest fejlfrit, men også her kom Hornbæk igennem, inden FCH'erne altså blev stopklods i forhold til at tage titlen.

- Det var en skam. Vi skulle have vundet den turnering, og vi var ikke så langt fra, så det var ærgerligt. Men det var sjovt at være med, og vi må komme tilbage og vinde næste år, sagde Hornbæks all star-spiller.

Tredjepladsen blev vundet af FCH 1, og dermed tog Snekkersten og Dennis Borup tomhændet hjem. Den tidligere Helsingør-divisionsspiller var alligevel glad for deltagelsen.

- Det er altid hyggeligt at komme ud i hallen og sige hej til folk, og så kan man lige få banket noget rust af bentøjet, så det er fint, sagde Dennis Borup.

Vanen tro sad Anton Heiberg ved mikrofonen til stævnet, og det har han nu gjort 20 gange.

- Det er fortsat skægt at komme her ud i hallen og sige hej til folk man kender fra fodboldverdenen, nu hvor man ikke selv kan spille længere. Så længe, at der er opbakning fra klubberne i byen, og det synes jeg, der er, så er det også sjovt at være med til at lave. Jeg regner da med at komme tilbage om et år, konstaterede den rutinerede speaker.

Helsingørmesterskaberne er og har altid været arrangeret af Vapnagaard FK 72.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Her vaskes den livsfarlige røg væk: - Vi skal have udryddet cancer hos brandfolk

Annonce