Annonce
Sport

FCH kan skrive korte kontrakter med profiler

Nicolas Mortensen og de øvrige FCH'ere med snarligt kontraktudløb kan spille sæsonen færdig i Helsingør. Hvis de kan blive enige med klubben. Foto: Torben Sørensen
Annonce

FODBOLD: Flere af FC Helsingørs profiler kan få lov at fortsætte i klubben et stykke ind i juli, selvom de har kontraktudløb den 30. juni.

Divisionsforeningen, der administrerer de professionelle ligaer i Danmark, har givet grønt lys til korte forlængelser.

"2. Division afgøres først i starten af juli måned, men mange spillere har kontraktudløb ved udgangen af juni. Det problem har Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening og Spillerforeningen nu fundet en løsning på, så alle kontraktspillere får mulighed for at spille sæsonen færdig på uændrede vilkår. Grundet den tidligere afslutning i 2. Division har spillerne her mulighed for at aftale forlængelse frem til 15. eller 31. juli. Muligheden for alene at forlænge frem til 15. juli er betinget af, at det ikke påvirker lejemål relateret til 3F Superliga og NordicBet Liga", skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Hos FC Helsingør har nøglespillere som anfører Andreas Holm, Nikolaj Hansen, Thomas Kristensen og topscorer Nicolas Mortensen udløb om et par uger. De kan altså nu komme i spil til sæsonens to sidste kampe mod henholdsvis AB og Jammerbugt.

Klubben er endnu ikke afklaret omkring, hvad der kommer til at ske.

- Vi er glade for, at der nu er en afklaring i forhold til muligheder. Vi er ikke helt på plads i FC Helsingør i forhold til, hvad vi gør. Vi har selvfølgelig hele haft øje for, hvilke scenarier vi kunne komme ud for, og det arbejde går vi nu videre med de kommende dage, siger Rune Milling, som er kommunikationsansvarlig i FC Helsingør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Taktikken, der forhindrede katastrofe: - Vi skulle for alt i verden forhindre, at branden spredte sig til andre gamle huse

Annonce