Annonce
Sport

FCH-profil: - Vi er stadig et godt hold

Thomas kristensen maner til ro trods en sløj præstation mod Middelfart. Foto: Claus Birch
Nederlaget til Middelfart skal ikke tages for mere end et bump på vejen, mener Thomas 'TK' Kristensen, der medgiver, at der manglede fart i søndagens kamp.
Annonce

FODBOLD: Det var ikke godt nok, da FC Helsingør tabte til Middelfart. Det er de fleste enige om, og midtbanespilleren Thomas 'TK' Kristensen var heller ikke imponeret. Alligevel vil han ikke tænde for alarmen. Dertil er situationen i toppen af 2. division fortsat for meget i FCH's favør.

- Vi er ikke blevet et dårligere fodboldhold på grund af et enkelt nederlag. Det var tydeligt for de fleste, at der var nogle relationer, som ikke var på plads, og det var ikke kønt, men værre var det ikke, og vi har stadig en god margin til Aarhus Fremad, siger den tidligere landsholdsspiller.

Kigges søndagens kamp igennem i sømmene, vil FCH formentlig føre de fleste statistikker på boldbesiddelse, afslutninger og lignende. Det ændrer bare ikke på indtrykket af en præstation et stykke under middel.

- Jeg vil tro, at vi vil vinde seks-syv af 10 kampe, hvis vi spillede dem om. Vi var simpelthen bare ikke skarpe nok, og det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi blev måske nok fanget i, at vi troede, at vi kunne fortsætte fra, hvor vi slap mod Brønshøj i marts. Det må vi sande, at der er vi ikke endnu, og det skal vi selvfølgelig tage bestik af, så vi ikke laver den samme fejl igen, konstaterer Thomas Kristensen.

Der er rigeligt for 'TK', trænerne og resten af truppen at rette op på, for der var ikke en eneste præstation hos FCH'erne, der var på vanligt niveau. Boldomgangen var besynderligt langsom gennem alle kæder, blikket for hinanden virkede blindt, og beslutningerne var ofte forkerte.

- Det tog lidt længere tid på bolden end normalt, og det var måske lidt for ambitiøst noget af det, vi forsøgte os med, men sådan er det. Der var mere rust end forventet, men jeg vender lige tilbage til, at vi producerede rigeligt med chancer til at vinde kampen. Vi var ganske enkelt ikke skarpe nok, siger Thomas Kristensen.

- Nu får vi lagt en uges god træning på, og jeg er helt sikker på, at vi kommer bedre ud mod Aarhus Fremad, fortsætter han.

Annonce

Mere ud af et point

Med et point på lørdag kan FCH holde de nærmeste forfølgere på afstand, og dermed vil 1. division være tæt på med fire runder tilbage og fem point at give af.

De helsingoranske oprykningsfavoritter har ikke været vant til at spille efter uafgjorte resultater med en defensiv indgang til kampe. Den taktik behøver Morten Eskesen heller ikke at hive frem nødvendigvis.

- Vi har vist mange gange, at vi er gode på bolden, når vi jagter målene, men det er også rigtigt, at vi har mere ud af uafgjort end Aarhus Fremad, og det kan vi måske godt lukrere på ved at spille lidt længere tilbage. Det er trænerens beslutning, og den retter vi os efter, siger 'TK'.

FC Helsingør gæster Aarhus Fremad på lørdag klokken 15.00. Kampen spilles på Risvangen Stadion.

FCH i slutspillet

14/6, kl. 14.00
FCH - Middelfart
1–2 (0-1)

20/6, kl. 15.00
Aarhus Fremad - FCH

24/6, kl. 19.00
Brabrand - FCH

27/6
FCH - Thisted

1/7, kl. 19.00
FCH - AB

4/7, kl. 14.00
Jammerbugt - FCH

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Taktikken, der forhindrede katastrofe: - Vi skulle for alt i verden forhindre, at branden spredte sig til andre gamle huse

Annonce