Annonce
Sport

FCH's karakterbog: Målmand sprænger skalaen med redning

Pyt med karaktererne, når bare det endte med lufttur. Men her er de ... Foto: FC Helsingør
Annonce

0-0 var nok. Spillet var ikke prangende, men de sidste af årets kræfter blev sat i spil, og det var nok, og specielt defensiven spillede en stærk kamp.

7 Kevin Stuhr Ellegaard

7 på en skala til 6? Jo, når man laver verdens vigtigste redning i 92. minut. Og i øvrigt har stået en blændende sikker kamp.

4 Mathias Christensen

Fortjener ros for at spille fuld tid i så vigtig en kamp. Havde til tider sit hyr på højre back, men med god hjælp havde han generelt godt styr på tingene.

5 Jonas Henriksen

Var sendt ind i centerforsvaret i stedet for Andreas Holm. Hjalp sin unge back og vandt sine dueller. Fremragende forår af Henriksen!

6 Nikolaj Hansen

Fuldstændig fantastisk kamp at vælge til at ramme topniveauet. Vandt alle sine dueller. Vandt også nogle af sine holdkammeraters og var enormt sikker på bolden.

5 Dalton Wilkins

Den høje karakter gives for det defensive arbejde, der ikke er set bedre fra den unge back fra New Zealand. Så pyt med, at det offensive spil ikke var så godt, og flere afleveringer kiksede. Han reddede det som regel selv.

4 Lucas Haren

Den skadede kantspiller kunne holde 50 minutter og kæmpede med alt, hvad foden tillod. Det er god stil at træde til, selvom kroppen stritter imod.

5 Daniel Norouzi

Heldigvis for Norouzi. Uden ham var FC Helsingør ikke rykket op. Endnu en blændende arbejdsindsats af midtbanespilleren.

4 Frederik Christensen

Løb solen sort og kæmpede fremragende. Fik ikke sat ret meget op i offensiven, men pladsen var trang, og defensiven var vigtigst.

4 Eli Just

Endnu en fin kamp på venstre kant. Var blandt de meget få spillere, der kunne få ting til at ske, men det blev som regel bremset. Havde også mange defensive pligter, som han passede fint - for det meste.

2 Teddy Bergqvist

Det var en meget svær dag at være angriber for FC Helsingør, og der var ikke meget, som lykkedes for svenskeren.

3 Jeppe Kjær

Fik mod sædvane ikke scoret eller lagt op. Manglede slutprodukt, men arbejdsindsatsen var som altid stærk. FC Helsingørs bedste i sæsonen fortjener den oprykning.

4 Oliver Kjærgaard

Kom igen godt ind fra bænken. God på bolden og med et godt løbepensum. Interessant at se ham i 1. division.

2 Chris Cortez

Skal have kredit for at tage løb og slagsmål på trods af en svært generende skade, men spillet fungerede slet ikke for amerikaneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce