Annonce
Erhverv

Fem råd fra Haar: Find mod til at spørge nogle andre end dem, I plejer

- I foråret og i løbet af sommeren vil vi se de store økonomiske konsekvenser og stribevis af konkurser som følge af coronakrisen. Jens Haar, serieinvestor og virksomhedsrådgiver kender til flere kriseramte forretninger og virksomheder i sin egen portefølje.
Annonce

- Ejerledere i erhvervslivet mangler mod til at gå andre veje og spørge andre til råds. Også mennesker, der laver noget helt andet, lyder det fra virksomhedsrådgiver Jens Haar. Her er fem hurtige råd fra ham til coronakrise-ramte virksomhedsledere.

Gå nye veje

Søg en ny vinkel på rådgivning.

- Den, der træder i andres fodspor, kommer aldrig foran.

Mange leder-ejere har ikke modet til at gå nye veje og spørge andre mennesker til råds. De spørger ofte dem, de altid har spurgt.

Søg viden

Sæt dig godt ind i mulighed for hjælpepakker. Læs på virk.dk, hvilke hjælpepakker din virksomhed vil være omfattet af. Spørg din rådgiver.

Crowfunding og familielån

Sikre finansiering til betaling af gæld til Skat.

Der er mange veje at gå.

– Hvis den likviditet, der er til rådighed, ikke er tilstrækkelig, så må der lægges en plan for, hvordan den bruges bedst og derfra søge alternativ finansiering. For eksempel fra crowdfunding, familielån, investorer og så videre.

Ro på

Ro – ingen paniske eller uovervejede tiltag.

Træk luft ind og træf velovervejede beslutninger. Lad dig ikke presse ud i paniske løsninger, der blot skaber nye udfordringer.

Få et overblik

Få et overblik, på kort og lang sigt.

Hvor meget skal der betales i moms, størrelsen på momslånet, hvordan hænger det sammen med den aktuelle likviditet. Hvis det ikke hænger sammen, så søg muligheder for betalingsaftaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Taget på fersk gerning: Tre anholdt for tyveri mod varebiler

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Helsingør For abonnenter

Her er hundelufteren fra politiets billeder: - Jeg vil kunne genkende gerningsmanden i dag

Annonce