Annonce
Kultur

Festivalen Nordsjæl aflyst i år

Festivalen Nordsjæl i Hellebæk aflyses i år.
Annonce

- Det er med blødende hjerte at vi har besluttet at aflyse Nordsjæl ved Hammermøllen i år. Vi har afventet hvordan situationen omkring Covid-19 har udviklet sig, og har nu taget endelig beslutning om at aflyse, siger kulturhuset Bølgens chef Udita Budde.

- Så tak til jer der har købt billet til i år.  I får selvfølgelig refunderet jeres billet. Vi vender frygteligt tilbage i 2021 og glæder os til at fejre at vi kan være sammen igen. Udfordringen ved festivaler er at de varer mange timer og at det er en del at festivalens natur at bevæge sig rundt og møde andre, hygge og høre musik. Det rammer lige ned i det der er grundudfordringen ved Coruna – afstand og mødet med nye mulige smittekilder.

- Vi har været i dialog med politiet der ikke kan give tilladelse til Nordsjæl ud fra de gældende retningslinjer – og hvornår det vil blive muligt at give tilladelse til et arrangement med fri bevægelighed er ren spekulation. Alle de undtagelser der er i dag baserer sig på at man sidder ned og at der er kontrollerede adgang og udgangs forhold. Superspreder teorien underbygger vores beslutning og forventning til retningslinjer for den type arrangementer, siger Udita Budde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

En offentlig nedsmeltning

Annonce