Annonce
Helsingør

Fire klasser vandt trafikkampagne

Vinderklasserne mødte op på rådhuset for at modtage deres pengepræmie. (Foto: Torben Sørensen).

Elever fra fire af kommunens 0.klasser modtog torsdag en pengepræmie på rådhuset.

Annonce

Helsingør: Elever fra 0.b på Boupgårdskolen og 0.k fra Snekkersten Skole modtog torsdag en check på 1000 kroner, mens eleverne fra 0.b på Grydemoseskolen og 0.a fra Borupgårdskolen blev honoreret med en check på 500 kroner, som blev overrakt af formanden for Helsingør Kommunes Trafikråd.

-Det er så vigtigt, at alle børn i Helsingør Kommune lærer at passe på sig selv i trafikken. Det er en stor glæde at kunne belønne vinderne i "Børn på vej"- konkurrencen, siger Christian Holm Donatzky.

Formanden for trafiksikkerhedsrådet, som blev assisteret af specialkonsulent Poul Erik Lehman nThomsen fra Nodsjællands Politi fortæller, at Helsingør Kommunes Trafiksikkerhedsråd i august satte plakatetr op ved alle skoler med budksabet "Børn på vej", som Kommunerne i Danmark, Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden står bag.

Alle kommunens 0. klasseelever har i forbindelse med kampagnen fået udleveret "Min Trafikbog" med opgaver om sikker trafik.

0. klasses-lærerne har sendt klassens rigtige svar ind til den landsdækkende konkurrence, og det er Helsingør Kommunes Trafiksikkerhedsråd, der har trukket vinderne

Kampagnen sætter fokus på, at alle børn skal lære at blive sikre i trafikken.

Små børn lærer trafik ved at øve sig mange gange sammen med deres forældre. Store børn skal ofte have gentaget, hvad de skal have fokus på i trafikken og blandt andet lade mobiltelefonen blive i lommen, ligesom forældrene er rollemodeller, lyder nogle af rådene.

Flere informationer kan ses på: www.sikkertrafik.dk/forældre.

Red.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Sport

Bagom Bolden: Formentlig ikke set bedre

Annonce