Annonce
Hornbæk

Ny indehaver sætter sit præg på populær fiskehandel: Flere skaldyr og mere kaviar

Den 36-årige Christian Høj Andersen har overtaget Hornbæk Fiskehus. Foto: Lars Johannessen.
Den 36-årige forretningsmand fra Vedbæk, som har overtaget Hornbæk Fiskehus, vil blandt andet satse på ovnklare retter, øl, vin og på de mere eksklusive varer fra havet.
Annonce

Hornbæk: Efter 17 år med den samme indehaver, nærmere betegnet Adelaide Midjord, 53, skifter Fiskehuset i Hornbæk med månedens udgang indehaver.

Den nye ejer af stedet er den 36-årige Christian Høj Andersen fra Vedbæk. Han har mere end 15 års erfaring fra fiskeribranchen og regner så småt med at kunne sætte sin underskrift på de sidste dokumenter i overtagelsesproceduren i slutningen af denne uge.

Derefter vil han gå i gang med at sætte sit præg på den populære fiskehandel.

Annonce

Familiefar

- Vi beholder navnet og de ansatte, der i forvejen arbejder i butikken, for de gør et virkelig godt stykke arbejde, men ellers vil kunderne opleve, at sortimentet i Hornbæk Fiskehus bliver udvidet, fortæller Christian Høj Andersen, der er gift og har to børn.

- Foruden uforarbejdet frisk fisk, så vil jeg blandt andet satse på et endnu større udvalg af ovnklare retter og desuden vil der komme flere skaldyr og mere kaviar på kortet, fortæller Høj Andersen.


- Vi beholder navnet og de ansatte, der i forvejen arbejder i butikken, for de gør et virkelig godt stykke arbejde

Christian Høj Andersen, Hornbæk Fiskehus


Også udendørsserveringen vil han rokke ved, men det sker formentlig først op til 2021-sæsonen. Allerede i denne sæson vil det dog også blive muligt at købe forskellige vine og special-øl, der passer til fiskene når den nye indehaver sætter sig ved roret i de lejede lokaler på havnen.

Christian Høj Andersen er oprindelig fra Gilleleje og solgte for et par år siden fiskegrossistvirksomheden Poseidon Seafood i Herlev.

Der er goddag- og farvel-reception i Fiskehuset Hornbæk den 29. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce