Annonce
Sport

Flot sejr til Snekkersten

Snekkersten vandt hjemme over Lundtofte. Arkivfoto: Michael Hyllested
Snekkersten vandt en relativt sikker sejr på 5-2 i Sjællandsserien over Lundtofte.

Fodbold, Sjællandsserien: Efter det unødvendige nederlag i Albertslund var det et tændt Snekkersten IF-hold, der gik på banen til hjemmekampen mod Lundtofte.

De blå/hvide startede også i fin stil,  det gav bonus allerede efter blot 6 minutter: I et SIF raid på venstrekanten spillede Enes Unsun bolden flot til lynhurtige Ismail Esen, og han fandt lige så flot Nicolai Wisborg som sikkert sparkede den ind til 1-0.

SIF’erne havde generelt styr på tingene i første halvleg, hvor gæsterne forsøgte med lange bolde. Samtidig virkede Snekkersten deres modstandere fysisk overlegne. Efter 32 minutter var man tæt på 2-0, men Icare Djiki måtte se sit flotte hovedstød reddet på stregen.

Annonce

Men 2-0 blev det kort før pausen: Efter noget ballonbold i Lundtofte feltet endte bolden lige uden for hos Abdallah Faour, som halvflugtede den op i den fjerneste krog uden chance for Lundtofte keeperen. Fortjent 2-0 føring til SIF ved pausen.

Og straks i 2.halvleg kunne kampen være afgjort, da hjemmeholdet fik en 2 mod 1 situation efter et Lundtofte boldtab, men desværre blev muligheden ikke udnyttet. Bare to minutter skete det, som har været SIF’s problem i de sidste par kampe: Et gult kort og dermed 10 minutter i undertal.

Selvom man blev fuldtallige igen, ”lugtede” det af en reducering, og den kom da også efter 62 minutter, unødvendigt fik en Lundtofte spiller lov at stå umarkeret efter et hjørnespark. 2-1. Nervøsiteten begyndte at brede sig både på og uden for banen, men kun i kort tid. 4 minutter senere blev Lawin Nerway fældet i et gennembrud. Gult kort og 10 minutter i undertal til gæsterne. Og det blev afgørende for kampen: SIF var bare 4 minutter om at udnytte overtallet. Efter et godt gennemspillet angreb endte bolden hos unge Mikkel Kristensen, som energisk scorede til 3-1.

Der var også gode chancer til 4-1, men de blev ikke udnyttet. Med fem minutter tilbage røg SIF ind i endnu et gult kort, og dermed undertal kampen ud. Gæsterne kastede alt frem – men det gav plads i deres bagerste rækker. Det udnyttede først spirrevippen Ibrahim ”Ibo” Sayed,der dræv gæk med 3-4 modstandere før han rundede keeperen og scorede til 4-1. Og minuttet senere løb lynhurtige Jannik Billesø fra alt og alle og scorede sikkert til 5-1. I kampens overtid fik Lundtofte straffespark, som de scorede på til slutresultatet 5-2. En fortjent sejr til de blå/hvide.

Det var naturligvis en tilfreds SIF træner Rikki Royal efter kampen:

- Jeg er glad for at vores mål blev scoret af 5 forskellige -og at den fysiske form er i stærk bedring, vi har øget antallet af ugentlige træningspas fra 2 til 3, og det begynder at kunne ses, sagde han.

I næste runde venter en særdeles vanskelig udekamp mod rækkens tophold Ballerup-Skovlunde, nedrykkere fra Danmarksserien.

SIF’s andethold i serie 3 fortsatte sejrs-stimen med en hjemmesejr på 2-1 over Melby-Liseleje.

Steffen Riiskjær SIF Fodbold

Annonce
Helsingør

Tag kandidattesten her

Helsingør For abonnenter

Fremmed kvinde fødte tre børn i Amandas hus: Nu skaber hun nyt liv i den gamle fødeklinik

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Radikale spidser: - Det er svært at se forskel på Kiær og Christoffersen

Helsingør For abonnenter

Svindlere prøver næsten dagligt at stjæle fra 85-årige Gert: - Det er noget forbandet svineri

Helsingør

Det endte godt: Farvel til Strien og ud til Laden

Hornbæk

Gasudslip i lokalt supermarked: Medarbejder kørt til tjek på sygehus

Debat

Debat: Pilen peger mod byens to store partier - ikke mod Donatzsky

Erhverv For abonnenter

Allan giver sit livsværk videre: - Det bliver ligesom at få min anden ungdom

Sport

1-1 var skuffende for Hornbæk

Helsingør

Ser du en valgplakat hænge her, må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport

FC Helsingør måtte nøjes med et point mod bundhold efter rædselsstart

Hornbæk For abonnenter

En havneudvidelse har skabt splid i Hornbæk: Nu er en løsning på vej

Debat

Debat: Jeg kritiserer ikke alle offentlige ansatte

Annonce