Annonce
Alarm 112

Flugtbilist måtte skæres ud af bilvrag: Biljagt gennem Ålsgårde og Hellebæk førte til ulykke

HELLEBÆK:En 27-årig mand  fra Helsingør måtte skæres fri af bilen og køres til hospitalet med kvæstelser efter en biljagt, som begyndte i Ålsgårde og sluttede i Hellebæk onsdag nat. Han er uden for livsfare.

En patrulje fra Nordsjællands Politi opdagede bilen i Ålsgårde og kørte efter den i østlig retning ad Ndr. Strandvej, men føreren nægtede at stoppe. Det lykkedes ham at køre fra patruljen, men i Hellebæk kørte han galt ved Hellebæk Klædefabrik.

Sådan så der ud på ulykkesstedet onsdag formiddag. Foto: Lars Johannessen
Annonce

Motoren kastet ud

Hans bil kørte af vejen og pløjede sig gennem noget buskads og væltede flere mindre træer inden den standsede ikke lang fra strandkanten. Undervejs blev motoren kastet ud af bilen, og da patruljen nåede frem blev der rekvireret assistance fra Helsingør Kommunes Beredskab til at skære manden fri af vraget. Der blev desuden sendt ambulancer til stedet.

Presseafdelingen ved Nordsjællands Politi vidste onsdag formiddag ikke, om bilen var stjålet, hvilke sigtelser, der er rejst mod den 27-årige eller hvad der fra første færd fik politiet til at sætte efter bilen i Ålsgårde.

Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce