Annonce
Helsingør

Fodbold på madmarkedet: - En måde at samle klubbens fans i en corona-tid

En tilskuer vender hovedet på skrå - på grund af de tekniske problemer bliver kampen sendt via Facebook-live fra en mobil på højkant - til stor frustration for de fremmødte. Foto: Torben Sørensen
Værftets Madmarked viser kampen mellem FC Helsingør og Aarhus Fremad på storskærm - som dog har været præget af tekniske problemer, da der ikke er signal fra det århusianske stadion.
Annonce

HELSINGØR: Værftets Madmarked har lørdag eftermiddag besøg af et par hundrede FC Helsingør-fans, da dagens vigtige opgør mellem FC Helsingør og Aarhus Fremad bliver vist på storskærm.

Der har dog været store tekniske problemer med signalet fra det århusianske stadion Riisvangen. Derfor er kampen blevet streamet via Facebook-live på mobilen - til stor frustration for mange af de fremmødte fans.

Annonce

En måde at mødes

Gry Brix, der er direktør for Værftets Madmarked fortæller, at initiativet, der er et samarbejde med FC Helsingør Fodboldfans, skal bringe de mange fans tættere sammen i en tid, hvor de det ellers er svært at mødes.

Der var ikke adgang for FC Helsingørs fans på Aarhus Fremads stadion Riisvangen lørdag eftermiddag.

- Det er en måde at samle klubbens fans en corona-tid, så de kan få en fælles oplevelse. Vi håber, at vi kan tiltrække del af dem, der ellers ville være derhjemme, siger Gry Brix til Helsingør Dagblad.

Madmarkedet vil også vise de to kommende udekampe - mod henholdsvis Brabrand IF den 24. juni klokken 19:00 og mod Jammerbugt FC den 4. Juli klokken 14:00.

Forhåbentlig går det bedre med teknikken til disse kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Taktikken, der forhindrede katastrofe: - Vi skulle for alt i verden forhindre, at branden spredte sig til andre gamle huse

Annonce